رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛
محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفتوگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: بر اساس متابولیسم طبیعی بدن اگر در تهیه و پخت حلیم به جای گوشت از موادی مانند پشم و پنبه استفاده شود، این مواد بهصورت طبیعی دفع خواهد شد و در کوتاه مدت آسیب جدی به بدن وارد نمیکند، اما در طولانی مدت ممکن است به دل درد و ایجاد مشکلات گوارشی برای مصرف کنندهها منجر شود.
وی ادامه داد: استفاده از پشم و پنبه به جای گوشت در حلیم به نوعی تقلب است و از این رو توصیه میکنیم افراد حلیم را از مکانهای معروف و شناخته شده خریداری کنند، زیرا تشخیص مواد داخل حلیم برای افراد عادی موضوعی سخت است.
عزیزی تاکید کرد: اگر پشم و پنبه استفاده شده در حلیم تمیز و بهداشتی نباشند ممکن است به بروز مشکلات و بیماری در افراد منجر شود.
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: همچنین اگر پشم و پنبه مورد استفاده در حلیم به مواد شیمیایی یا گرد و خاک محیط آلوده باشد باعث ایجاد ضرر به فرد مصرف کننده خواهد شد و احتمالا این گونه مشکلات و بیماریها با مصرف زیاد و در طولانی مدت اتفاق میافتد.
انتهای پیام/
استفاده از پشم و پنبه در پخت حلیم