سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هشدار آتش نشانی بیرجند به کسبه بازار بیرجند

رئیس آتش نشانی بیرجند در خصوص رعایت نکات ایمنی در واحدهای تجاری هشدار داد.

حسینی رئیس آتش نشانی بیرجنددر گفتگو با خبرنگار گروه استان هایباشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، گفت: از شهروندان خواستاریم تا نکات ایمنی را در واحد‌های تجاری خود رعایت کنند تا حادثه نبریز دوباره تکرار نشود.

وی  افزود:  در بازار بیرجند علاوه بر کمبود استحکام، نداشتن استاندارد‌های لازم  امکان حریق وجود دارد.  

حسینی با بیان اینکه از ابتدی سال ۸ مورد حریق در بافت تجاری اتفاق افتاده  افزود: در  سال گذشته ۵۲ مورد  حریق  در واحد‌های تجاری، کسبه و ۶ مورد حریق  در انبار‌های تجاری  اتفاق افتاده است.

 رئیس آتش نشانی بیرجند گفت: در بازار بیرجند  اکثز مغاز‌ها دارای بار اشتغال بالایی هستند و علاوه بر فرسودگی،   وجود سقف هم باعث توسعه حریق و  دود باعث عدم دید در اتش نشان هنگام امدادرسانی می‌شود.  

  وی ادامه داد: پیشنهاد می شود کسبه از  مشاوره آتش نشانی استفاده کنند تا  علاوه برایمنی خود امنیت  مجاورین را هم تامین کنند.

بازار بیرجند در بافت قدیمی شهر  ساخته شده است و در طی دوران متمادی بافت سنتی خود را حفظ کرده و با گذشت ایام و گرمی داد و ستد، همچنان فعال بوده و است.

انتهای پیام / ط ا

اتفاق ۸ مورد حریق در بافت تجاری از ابتدی سال 

برچسب ها: آتش نشانی ، حادثه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.