رجبی گفت: هم اکنون ۲۷۰ واگن مسافری نیازمند بازسازی است که هزینه هر واگن ۱.۳ میلیارد تومان است که در توان شرکتهای حمل و نقلی نیست.
وی افزود: شرکتهای حمل و نقل ریلی در حوزه مسافری از جمله قطارهای پرسرعت، قطارهای حومهای و قطارهای بین شهری در انتظار افزایش قیمت بلیت هستند و به دلیل آنکه امسال افزایش ۲۵ درصدی جوابگوی نیازهای این شرکتها نیست، بنابراین درخواست افزایش قیمت بلیت بیش از ۲۵ درصد را دادهایم.
بیشتر بخوانید: آغاز بکار شرکت حملونقل ریلی مسافری حومهای
رجبی توضیح داد: قیمت برخی از قطعات یدکی از جمله چرخ قطارها، موتور و گیربکس واگنها نسبت به سال ۹۶ بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ درصد رشد داشته و افزایش هزینههای ارزی بر این حوزه تأثیر بسیار زیادی گذاشته است.
رئیس انجمن شرکتهای حمل و نقل ریلی با اشاره به اینکه اگر دولت با درخواست افزایش قیمت بلیت قطارها موافقت نکند، اظهار کرد: باید بر اساس ضرر و زیانهایی که به این شرکتها وارد میشود یارانه پرداخت کند و از محل تبصرههای بودجه هزینههای شرکت را تأمین و ردیف بودجهای برای شرکتهای حمل و نقلی درنظر بگیرد.
وی به هزینههای بازسازی واگنهای فرسوده اشاره کرد و گفت: هم اکنون باید ۲۷۰ واگن مسافری را بازسازی کنیم که این بازسازیها به جز بازسازیها و تعمیرات روزانه واگنها است.
رجبی با بیان اینکه هزینه بازسازی هر واگن قطار حداقل ۱.۳ میلیارد تومان است، گفت: در صورتی که بخواهیم امسال ۲۷۰ واگن را بازسازی کنیم باید ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه پرداخت کنیم که این میزان برای شرکتهای حمل و نقلی بسیار سنگین است.
رئیس انجمن شرکتهای حمل و نقل ریلی اظهار کرد: در هفته جاری جلسهای با وزارت راه و شهرسازی و راه آهن برای افزایش حداقلی ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطارها برگزار خواهیم کرد و امیدواریم به نتایج مثبتی در این جلسه برسیم.
وی یادآوری کرد: خوشبختانه شرکت راه آهن با شرکتهای حمل و نقل ریلی هماهنگ است و نظر آنها برای افزایش قیمت بلیت مثبت است.
انتهای پیام/