سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هرگونه ساخت و ساز در بستر و حریم رودخانه‌های استان کرمانشاه ممنوع است

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه، هرگونه ساخت و ساز در بستر و حریم رودخانه‌های استان را ممنوع و غیرقانونی دانست و از دستگاه‌های مربوطه خواست از این به بعد از هرگونه ساخت و ساز در این مناطق با جدیت برخورد کنند .

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،مهرداد سالاری معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه گفت : در جریان وقوع سیل فروردین امسال بیشترین خسارت و آسیب به واحد‌هایی که در بستر و حریم رودخانه‌ها احداث شده بود، وارد شد.

وی بر اولویت بندی در راستای بازسازی و نوسازی واحدها، ابنیه‌ها و تاسیسات خسارت دیده در سیل ماه گذشته در استان شد و گفت : اولویت دولت در این راستا ابتدا بازسازی واحد‌های مسکونی، دوم زیرساخت‌ها از جمله راه و جاده و سوم واحد‌های اقتصادی و صنف‌ها است.

وی با اشاره به اینکه بنیاد مسکن متولی بازسازی و نوسازی واحد‌های مسکونی است از مسئولان این نهاد خواست برنامه ریزی کنند که هرچه سریعتر بازسازی و نوسازی واحد‌های خسارت دیده در استان انجام شود.

وی با بیان اینکه در استان کرمانشاه به نسبت استان‌های لرستان و خوزستان خسارت کمتری به واحد‌های مسکونی وارد شده است، گفت: انتظار می‌رود روند بازسازی این واحد‌ها به سرعت انجام شود و مردم وارد خانه‌های خود شوند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه در ادامه سخنان خود با بیان اینکه دولت به دنبال کمک به واحد‌های خسارت دیده است، گفت: بسیاری از واحد‌های خسارت دیده به صورت غیرمجاز در بستر و حریم رودخانه‌ها ساخته شده که باید مشخص کنیم که چه تعداد واحد از شهرداری پروانه ساخت دارند.

سالاری با بیان اینکه در قانون هرگونه ساخت و ساز در بستر و حریم رودخانه‌ها غیرقانونی و ممنوع است، افزود: پروانه ساخت برخی از واحد‌ها توسط شهرداری صادر شده که مقصر شهرداری است و صاحب ملک تقصیری ندارد، اما واحد‌هایی که شهرداری پروانه صادر نکرده مقصر صاحب ملک است و ما برای این ۲ نوع واحد‌ها تصمیم‌های متفاوتی می‌گیریم.

وی اظهار داشت: وزیر راه و شهرسازی اعلام کرده که از طریق سازمان ملی زمین، اراضی مورد نیاز واحد‌هایی که در بستر و حریم رودخانه تخریب شده اند، اختصاص می‌یابد و ساخت و ساز در اراضی جدید انجام می‌شود.

وی از بنیاد مسکن خواست هرچه سریعتر تعداد واحد‌های تخریبی و تعمیری در جریان سیل امسال را در استان احصا و اعلام کند و سازمان ملی مسکن و راه و شهرسازی نیز براساس آمار بنیاد مسکن زمین مورد نیاز برای ساخت و ساز اختصاص دهد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه در ادامه سخنان خود همچنین از شهرداری کرمانشاه خواست حرایم رودخانه‌های شهر کرمانشاه را از طریق علامت گذاری‌های ثابت مشخص کند و نتیجه را با مستندات به استانداری اعلام نماید.

سالاری با بیان اینکه پنج هزار واحد مسکونی در شهر‌های استان کرمانشاه به صورت غیرقانونی ساخته شده است، افزود: بخشی از این واحد‌ها در بستر و حریم رودخانه‌ها ساخته شده که باید دستگاه‌های متولی جلو این کار را بگیرند.

وی همچنین از شهرداری کرمانشاه خواست هرچه سریعتر نسبت به جمع آوری پل فلزی قره سو اقدام کند و در صورت نداشتن امکانات از سایر دستگاه‌ها از جمله ارتش کمک بگیرد.

وی از ادارات کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، راه و شهرسازی، برق و آب و فاضلاب شهری و روستایی نیز خواست نیاز‌ها و اولویت‌های خود در مناطق سیل زده استان را به استانداری اعلام کنند.

وی تاکید کرد بخش‌هایی که نیاز فوری به تعمیر و بازسازی دارد از جمله راه‌ها و تاسیسات آب و برق باید هرچه سریعتر در دستور کار قرار گیرد.

 

 

انتهای پیام/د

بیشترین خسارت و آسیب به واحد‌هایی که در بستر و حریم رودخانه‌ها احداث شده بود، وارد شد

 

برچسب ها: استانداری ، تسهیلات
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.