سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قدیمی نژاد در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

هزار واحد غیر رسمی پارچه فروشی پلمب می شود/ مواد اولیه پارچه در حال ترخیص از گمرک است

یک مقام مسئول از پلمب تدریجی هزار واحد غیررسمی پارچه فروشی در تهران خبر داد.

امیر قدیمی نژاد رئیس اتحادیه فروشندگان، بنکداران و طاقه فروشان پارچه در گفت وگو با خبرنگار  صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: به رغم کمبود‌های موجود در زمینه تامین نخ   توانسته ایم نیاز بازار را پاسخ دهیم.

به گفته وی،  مواد اولیه پارچه در حال ترخیص از گمرک است.


بیشتر بخوانید: ۵۰ درصد بازار پارچه تولید داخل است/ سهم ۴۰ درصدی واردات در بازار پوشاک 


قدیمی نژاد تعداد واحدهای صنفی پارچه فروشی در تهران را  ۴ هزار و ۵۰۰ واحد اعلام کرد و گفت: از این میزان هزار واحد بطور غیر رسمی در حال فعالیت هستند که این تعداد نیز به تدریج پلمب خواهند شد.

 رئیس اتحادیه فروشندگان، بنکداران و طاقه فروشان پارچه تصریح کرد: رکود صنعت نساجی کشور بخصوص در بخش پارچه به دلیل بی تفاوتی مسئولان نسبت به واردات بی رویه پوشاک و کالای ساخته شده است، به طوری که وقتی پارچه و برخی منسوجات که داخل کشورمان توان تولید آن را داریم، در حجم بسیار زیاد وارد ایران می‌شود، به طور قطع صنایع پارچه بافی و نساجی ایران دچار مشکل می‌شود. به عنوان مثال، اکنون در انواع پارچه، پتو و دیگر محصولات بافته چنین مشکلی را داریم.

وی گفت: امیدواریم با همکاری دولت، این صنف بتواند دوباره رونق گیرد و بتوانیم اشتغالزایی را گسترش دهیم.

قدیمی نژاد میزان واردات پارچه را ۵۰ درصد دانست و درباره صادرات افزود: پارچه ایرانی به کشورهایی چون عراق و افغانستان صادر می شود.

وی ضمن تاکید بر نقش مهم فرهنگ سازی، بیان کرد: تشویق مردم برای خرید کالا و تولید ایرانی می تواند در رونق تولید تاثیرگذار باشد.

رئیس اتحادیه فروشندگان، بنکداران و طاقه فروشان پارچه گفت: بازار پارچه نیز از وضع کلان اقتصادی کشور تاثیر می‌گیرد، بنابراین هرگونه تغییر، می‌تواند تاثیرات خود را بر این صنف داشته باشد.

انتهای پیام/

صادرات پارچه به عراق و افغانستان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.