سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

صدور ۷۰ مگاوات مجوز نیروگاه برق خورشیدی در استان کرمانشاه

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری کرمانشاه گفت : از ۷۰ مگاوات مجوز نیروگاه برق خورشیدی که در استان صادر شده حتی یک مگاوات آن نیز اجرایی نشده است .

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،مجتبی قبادی مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری کرمانشاه گفت : متاسفانه این سرمایه‌گذاری‌ها تا کنون نتیجه نداده و از ۷۰ مگاوات مجوز تولید نیروی برق خورشیدی که در استان صادر کرده ایم، حتی یک مگاوات آن اجرایی نشده است، این در حالیست که استان‌های همجوار ما از جمله استان همدان در این زمینه بسیار خوب عمل کرده اند.

وی مانع اصلی پیش روی احداث نیروگاه‌های خورشیدی در استان را انتخاب زمین دانست و گفت : هر زمینی که سرمایه‌گذار انتخاب می‌کند با منابع طبیعی به مشکل برمی‌خورد.

قبادی معتقد است: اگر مشکل زمین حل شود بسیاری از سرمایه‌گذاری‌های نیروگاه‌های خورشیدی استان امسال به نتیجه خواهد رسید، زیرا احداث این نیروگاه‌ها کار اجرایی زیادی ندارد و فقط نیازمند خرید و نصب تجهیزات است.

وی یادآور شد: اگر شرایط فراهم شود سرمایه‌گذارانی هستند که حاضرند بدون یک ریال تسهیلات بانکی در این زمینه پای کار بیایند.

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری کرمانشاه در ادامه از برنامه‌ریزی برای برپایی همایش‌های تخصصی جذب سرمایه‌گذار در کرمانشاه در سال جاری خبر داد و افزود: این همایش‌ها در زمینه‌های مختلف انرژی، کشاورزی و آب و خاک، صنایع پایین دست پتروشیمی و ... برگزار خواهد شد.

علی اسدی مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای غرب نیز با اشاره به ضعف عملکردی که در زمینه احداث نیروگاه‎های خورشیدی در استان وجود دارد، گفت: مهمترین عامل بحث زمین است و استان‌هایی مانند همدان که در زمینه نیروگاه‌های خورشیدی موفق بوده اند زمین را رایگان در اختیار سرمایه‌گذار قرار داده اند.

وی همکاری بانک‌ها برای جذب سرمایه‌گذاران این حوزه را نیز ضروری دانست و تاکید کرد: ما نیز آمادگی داریم زیرساخت‌های لازم را فراهم کنیم.

اسدی اظهار کرد: اگر این مشکلات حل شود می‌توان تعدادی از این نیروگاه‌ها را در مدت یک تا دو ماه راه‌اندازی کرد.

وی از بازدهی قابل توجه نیروگاه‌های خورشیدی هم یاد کرد و افزود: این نیروگاه‌ها بعد از ۲.۵ تا سه سال سرمایه اولیه را بر‌می‌گرداند.

علی محمدی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه نیز با بیان اینکه تا کنون چهار سرمایه‌گذار خارجی برای صنعت برق استان پای کار آمده اند، افزود: مشکلات باعث شده این سرمایه‌گذاران بروند و پشت سر خود را نگاه نکنند.

وی ادامه داد: اگرچه حدود ۱۵ نقطه از سوی منابع طبیعی برای احداث نیروگاه‌ها مشخص شده، اما هیچکدام از این نقاط مطلوب سرمایه‌گذار نیست .

 

 

انتهای پیام/د

سرمایه‌گذاری‌ها برق تا کنون نتیجه نداد

 

برچسب ها: استانداری ، برق
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.