وی گفت: ماه مبارک رمضان منافاتی با اهدای خون ندارد و افرادی میتوانند در این ماه خون اهدا کنند که هنگام سحر غذای کافی و مایعات زیادی مصرف کرده باشند.
مدیرکل انتقال خون سیستان و بلوچستان افزود: کمبود ذخایر خونی سیستان و بلوچستان قبل از ماه رمضان از سایر نقاط کشور تامین شده، اما این استان به دلیل وسعت زیاد و شرایط خاص خود نظیر ازدواجهای فامیلی منجر به تولد بیماران تالاسمی، هموفیلی و ... و از سوی دیگر شمار بالای حوادث رانندگی همواره نیازمند اهدای خون برای تامین نیاز بیماران است به طوری که روزانه ۳۵۰ واحد خون و فرآوردههای خونی در این استان مصرف میشود.
وی دارا بودن حداقل وزن ۵۰ کیلوگرم، نداشتن سابقه رفتار پرخطر، پایین نبودن فشار خون، دارا بودن حداقل ۱۸ سال تمام و حداکثر ۶۰ سال تمام، برخورداری از سلامت کامل و مبتلا نبودن به کم خونی را از شرایط لازم برای اهدا کنندگان خون عنوان کرد.
خسروی اظهار داشت: بسیاری از بیماران نیازمند به خون در بیمارستانها چشم انتظار یاری مردم برای اهدای خون هستند و این درحالیست که فرآوردههای خونی را نمیتوان به مدت طولانی نگهداری کرد.
وی گفت: پایگاههای انتقال خون استان در ماه مبارک رمضان از ساعت هفت صبح تا ۲۳ و ۳۰ دقیقه آماده پذیرش اهداکنندگان خون هستند.
سیستان و بلوچستان بیشترین آمار بیماران تالاسمی را در کشور دارد که ۶۰ درصد از کل خون اهدایی به این بیماران اختصاص مییابد.
انتهای پیام/ع