سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لوزه سوم چه خطراتی را برای کودکتان به ارمغان می‌آورد؟ +علائم اختلال

یک پژوهشگر طب سنتی گفت: لوزه‌ها توده‌هایی از بافت لنفاوی هستند که وظیفه دفاع از بدن در مقابل عفونت‌های تنفسی و ویروسی را دارند.

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره لوزه سوم اظهار کرد: لوزه‌ها توده‌هایی از بافت لنفاوی هستند که در ۲ طرف حلق قرار دارند و از بدن در مقابل عفونت‌های تنفسی و ویروسی دفاع می‌کنند؛ این لوزه جزو لوزه کامی است و در انتهای حلق بینی قرار دارد.

این محقق طب سنتی با اشاره به اینکه لوزه سوم در اثر سردی عمقی در حلق و گلو به وجود می‌آید، گفت: لوزه سوم تا چهار سالگی کودک را درگیر می‌کند، به مرور زمان بزرگ‌ شده و در بزرگسالی ناپدید می‌شود.

سرماخوردگی؛ عاملی برای بروز لوزه سوم

عظمایی ادامه داد: لوزه سوم در فصل سرد مانند پاییز و زمستان بیشتر خود را به شکل سرماخوردگی و عفونت نشان می‌دهد و ممکن است باعث افزایش مایع در گوش میانی شود.


بیشتر بخوانید:خطرات وحشتناک لوزه سوم بر سلامت افراد +دلایل و روش درمان قطعی


این محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره علائم بروز لوزه سوم، گفت: از علائم شایع در لوزه سوم می‌توان انسداد بینی را نام برد، در این حالت فرد دیگر نمی‌توان به خوبی گذشته نفس بکشد. از دیگر علائم لوزه سوم بوی بد دهان و بوی بد تنفس، لاغری، تب، بی اشتهایی، درد در هنگام قورت دادن غذا، خور‌خور کردن هنگام خواب و توی دماغی حرف زدن است که باعث آزار فرد می‌شود و با این علائم به پزشک مراجعه می‌کنند.

درمان‌های مفید برای لوزه سوم

عظمایی با اشاره به درمان‌های لوزه سوم، تشریح کرد: برای درمان لوزه سوم راهکارهای زیادی وجود دارد که با استفاده از آنها می‌توان این بیماری را درمان کرد، از شایع‌ترین نوع درمان می‌توان به دم کرده‌ها و بخور‌ها اشاره کرد؛ دم کرده آویشن شیرازی، پونه کوهی، نعنا، گل پنیرک و گل ختمی با یکدیگر در درمان لوزه سوم موثر است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی ادامه داد: بخور آویشن، پونه، بابونه، تخم گیشنیز و مرزنجوش در درمان لوزه سوم موثر است، این محلول نیز فضای منزل را ضدعفونی می‌کند؛ خوردن عسل قبل و بعد از هر غذا و صبح ناشتا و موقع خواب در درمان لوزه سوم موثرخواهد بود.


بیشتر بخوانید: بزرگی لوزه سوم موجب اختلال در شد مغز می شود


وی گفت: غرغره آب به همراه نمک دریا در طول روز در زمان لوزه سوم مفید است، همچنین غرغره آب ولرم به همراه عسل و سرکه نیز تاثیرگذار خواهد بود؛ علاوه بر این غرغره کردن با گیاه گل انار به همراه آب جوش و عسل مفید عنوان شده و جویدن لیمو ترش تازه به همراه پوست آن با مقداری عسل و همچنین جوشانده بابونه شیرازی به صورت غرغره مفید است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی یادآوری کرد: کودکان در فصل سرد سال در معرض ابتلا به لوزه سوم هستند از این رو توصیه می‌شود که در این فصول از آنها بیشتر مراقبت کنید.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.