وی ادامه داد: آمار نشان میدهد که آمار کلاهبرداری در فضای مجازی ۲ تا ۳ برابر افزایش یافته است، مفاسد اخلاقی در این فضا بیش از ۷ برابر نسبت به سال گذشته افزایش یافته است که نباید در برابر وضعیت موجود تسلیم بود.
آیت الله مکارم شیرازی گفت: کسانی که در فضای سیاسی دروغ پردازی میکنند نه شرف، نه انسانیت و نه وجدان دارند و هردروغی را برای سیاه نمایی و ناامیدی مردم به زبان میآورند.
وی با بیان اینکه وقتی نسبت به بخت آموزی در صدا وسیما موضع گرفتیم و ابعاد فقهی آن را مطرح کردیم، موثر واقع شد گفت: این برنامه بیش از یک میلیارد تومان درآمد داشت که بخشی از آن را به برندگان داده و بخش زیادی را به جیب میزدند که مصداق کامل قمار بود که پس از تذکر داده شده، جلوی آن گرفته شد.
این مرجع تقلید با تاکید بر اینکه چشم امید مردم به روحانیت است و آنان باید امر به معروف و نهی از منکر را در حد توان انجام دهند گفت: اگر در حوزه و در میان مردم اختلاف و دو دستگی وجود نداشته باشد، کارهای اثرگذار بسیار زیادی میتوان انجام داد.
وی در ادامه با اشاره به ضرورت توسعه فعالیتهای فرهنگی و قرآنی در کشور گفت: ماه رمضان، ماه دعا و مناجات است و طرز دعا کردن به مناسبتهای گوناگون در قرآن ذکر شده است.
این مرجع تقلید با بیان اینکه ۲۶ دعای قرآنی را در کتاب مفاتیح النوین جمع آوری کرده ایم گفت: ترک دنیا و انزوا از جامعه مورد تایید قرآن و آموزههای دینی نیست.
وی با بیان که هر دعا برای شرایط خاص اثرگذار است اظهار داشت: در زمان تنگنا و اضطراب دعای اصحاب کهف سفارش شده است، در گرفتاری به بیماریها و سختیهای شدید دعای حضرت ایوب (ع) و در مواجهه با افراد مستکبر و زورگو، دعای حضرت موسی (ع) و در گرفتاری به بلا و گرفتاری دعای حضرت یونس (ع) سفارش شده است.
آیت الله مکارم شیرازی، ذکر یونسیه را از جمله اذکار بسیار مهم در طی کردن مراتب معنوی دانست و ادامه داد: اگر کار خطایی کردیم و گرفتار عواقب بد آن شدیم باید با توسل به دعا از خداوند طلب آمرزش کنیم.
وی جامعیت قرآن را بسیار عجیب و شگفت انگیز دانست و ادامه داد: دعا به تنهایی کافی نیست بلکه زمانی این دعا گره گشا است که همراه با عمل خالص باشد.
انتهای پیام/م