به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، در دنیای امروز مردم به خوردن غذاهای مختلف و متنوع اهمیت زیادی می دهند. در هر کشوری مردم دوست دارند با فرهنگ غذایی کشورهای دیگر آشنا شده و غذاهای آن ها را امتحان کنند.
این تنوع تنها به معنای ورود غذاهای ملل دیگر به هر کشوری نیست. بلکه تغییرات خاص و گاهی کوچک در غذاهای محلی هر کشور نیز می تواند این تنوع را برای مردم ایجاد کند.
در کنار این به دلیل شاغل بودن بسیاری از مردان و زنان در این حرفه، همواره بحث بهتر بودن آشپزی مردان یا زنان یک چالش اصلی بوده است.
بیشتر بخوانید: آشپزی به شیوه ای متفاوت در ایستگاه فضایی بینالمللی + فیلم
انتهای پیام/
يه آشپز حرفه اي تعريف ميكرد ميگفت من تا حالا نميدونستم باس تو جوجه كباب خامه زد و يه همكاري هم دارم كه گوجه و سيب زميني رو چنون با روغن آب پز ميكنه كه از چلوكباب هم خوشمزه تر ميشه و ميگه پختن گوجه يه حد مخصوصي داره تا خوشمزه بشه