سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

درخواست سازمان فرانسوی برای جلوگیری از حرکت کشتی سعودی حامل تسلیحات

­سازمان غیردولتی «اقدام مسیحیان برای لغو شکنجه» درخواستی فوری را به دادگاه اداری پاریس برای جلوگیری از حرکت یک کشتی باری سعودی حامل تسلیحات از بندر آور فرانسه تحویل داد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، سازمان غیردولتی «اقدام مسیحیان برای لغو شکنجه» (Acat) پنجشنبه درخواستی فوری را به دادگاه اداری پاریس برای جلوگیری از حرکت یک کشتی باری سعودی حامل تسلیحات از بندر آور Havre فرانسه تحویل داد.

این سازمان غیردولتی معتقد است که عربستان سعودی از این سلاح‌ها در جنگ یمن استفاده خواهد کرد.

فرانسه چهارشنبه اذعان کرد یک کشتی سعودی این محموله را بار زده است، اما اطمینان داد که هیچ مدرکی در اختیار ندارد که نشان دهد سلاح‌های فرانسوی در یمن مورد استفاده قرار گرفته اند.

بنا بر اعلام پایگاه اینترنتی تحقیقی «دیسکلوز» Disclose، این کشتی قرار است هشت توپ جنگی از نوع سزار را تحویل بگیرد و عربستان سعودی ممکن است از آن‌ها در جنگ خود در یمن  استفاده کند.

ژوزف برهام، وکیل سازمان غیردولتی «اقدام مسیحیان برای لغو شکنجه» اعلام کرد: «دولت فرانسه نمی‌تواند این موضوع را نادیده بگیرد که این سلاح‌ها ممکن است مرتکب جنایت جنگی در یمن شوند، جایی که ۴۰۰ هزار غیرنظامی به طور بالقوه زیر آتش هستند.»

این سازمان غیردولتی یک درخواست فوری با هدف حفاظت از آزادی‌های بنیادی در معرض تهدید به دادگاه اداری پاریس تحویل داد که قرار است امروز مورد بررسی قرار بگیرد.

سازمان «اقدام مسیحیان برای لغو شکنجه» به تصمیم اداره کل گمرک فرانسه معترض است که به کشتی با پرچم سعودی اجازه داده است با وجود بند شش پیمان تجارت اسلحه، تجهیزات جنگی و تجهیزات مشابه اقدام به بارگیری، صادرات و انتقال تسلیحات در بندر آور به مقصد نهایی جده در عربستان سعودی کند.

هدف از این پیمان سازمان ملل که سال ۲۰۱۴ به اجرا گذاشته شد، ساماندهی تجارت تسلیحات در جهان است.

بند شش این پیمان در مورد ممنوعیت انتقال سلاح است: این بند به ویژه مقرر می‌کند که هر یک از کشور‌های عضو در صورتی که در زمان درخواست مجوز بداند که این سلاح‌های کلاسیک یا اموال ممکن است برای نسل کشی، جنایت بر ضد بشریت، نقض جدی کنوانسیون ۱۹۴۹ ژنو، حملات به غیرنظامیان یا اموال با ویژگی غیرنظامی و حفاظت شده مانند آن یا دیگر جرائم جنگی که در توافقنامه‌های بین المللی مشخص شده است، استفاده شود نباید اجازه انتقال اینگونه سلاح‌ها را بدهد.

انتهای پیام/

برچسب ها: عربستان ، فرانسه ، یمن
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.