وی افزود: همچنین در سیل اخیر هزار ساعت پرواز داشتیم که اگر این امداد هوایی نبود به مشکلات زیادی برخورد میکردیم.
دبیر کل جمعیت هلال احمر افزود: در جمعیت هلال احمر، حوزه بهداشت و درمان کاروانهای سلامت هستند که در زمان بروز حوادث بتوانند بیمارستانهای صحرایی را برپا کنند و خدمات بهداشت و درمانی بدهند. در سیل اخیر این تیمهای بهداشت و درمان ما شامل پزشک و پیراپزشک و... هستند اعزام میشوند تا به مردم خدمات رایگان دهند.
وی با اشاره به مهمترین نیاز افراد سیل زده، گفت: اکنون مهمترین نیاز افراد سیل زده برگشتن به منزل و محل سکونتشان است. بنابرهمین قرار است تا دولت به صورت استیجاری برای این افراد محل سکونت تهیه کند.
بیشتر بخوانید: حضور ۴ تیم درمان اضطراری در استان خوزستان/ ارائه خدمات درمانی رایگان به بیش از ۲۷ هزار نفر
پیروی با بیان جمع آوری کمکهای مردمی توسط جمعیت هلال احمر، عنوان کرد: کمکهای مردمی که توسط جمعیت هلال احمر جمع آوری شده نیز در یک کمیته مشترک در وزرات کشور در حال بررسی و تصمیم گیری است تا به دست هموطنان برسد.
وی با اشاره به اینکه برای مقابله با حوادث نیازمند فرهنگ سازی هستیم، بیان کرد: هر ساله در جادههای کشور ۱۶ هزار نفر فوت میکنند و این آمار، آمار کمی نیست؛ همچنین ده برابر این رقم مجروح و معلول میشوند.
دبیر کل جمعیت هلال احمر افزود: میزان هزینهای که به کشور، سیستم بهداشت و درمان، بیمارستان ها، بیمهها در پی این حوادث وارد میشود خیلی عظیم است، بنابراین ما احتیاج داریم که فرهنگ سازی کنیم فرهنگ رانندگی و رعایت اصول رانندگی مهمتر از ایمنی است.
انتهای پیام/