وی افزود: در برنامه ششم توسعه، وزارت جهاد کشاورزی مکلف شده است سالانه ۵۰۰ هزار هکتار عملیات بهبود وضعیت و حاصلخیزی خاک را اجرایی کند که نیاز به ردیف اعتباری دارد.
اکبری ادامه داد: ساختار معاونت آب و خاک با توجه به وظایف و مأموریتهای آن باید تقویت شود.
بیشتر بخوانید: جزئیات میزان خسارت سیل و نحوه جبران آن در بخش کشاورزی کشور
وی با اشاره به اینکه شروع اجرای فاز دوم طرح ۵۵۰ هزار هکتاری خوزستان و ایلام در حال پیگیری است، بیان کرد: برای اجرای سامانههای نوین آبیاری در سال ۹۸، ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه پروژه زهکشی ۲۸۰ هزار هکتاری استان گلستان در حال پیگیری است، گفت که عملیات زهکشی تاکنون در ۳۴ هزار هکتار از اراضی این استان آن انجام شده است.
در این نشست مشترک، محمدرضا طلایی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی گفت: بیش از ۵۰ درصد پروژههای وزارت جهاد کشاورزی مربوط به اجرای طرحهای آب و خاک است.
وی با اشاره به اینکه طرحهای بسیار بزرگ و ارزشمندی در بخش آب توسط معاونت آب و خاک انجام شده است، افزود: بحث خاک مانند آب باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
طلایی ادامه داد: با توجه به عنایات مقام معظم رهبری، رئیس جمهور و وزیر جهاد کشاورزی به بحث آب، باید از ظرفیت صندوق توسعه ملی در جهت پیشبرد طرحهای آب و خاک استفاده مناسب شود.
وی تاکید کرد: ساختار نیروی انسانی در معاونتها و سازمانها باید مرتبط با حجم کارها و مأموریتهای محوله باشد.
این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: گسترش دولت الکترونیک در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد.
انتهای پیام/