سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

«سهند» شهر بدون بیمارستان/، اما و اگر‌های بیمارستان شهر ۱۵۰ هزار نفری جدید سهند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز:شهر سهند با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت فاقد بیمارستان و مراکز درمانی مناسب است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ،حجت پورفتحی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز امروز در رابطه با آخرین وضعیت احداث بیمارستان در شهر جدید سهند با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت گفت: این بیمارستان جزو دغدغه‌های ما نیز است چرا که این شهر با رشد سریعی روبه‌رو بوده و در حال حاضر ۱۵۰ هزار نفر جمعیت دارد.

وی ادامه داد: در چند ماه اخیر چندین مجوز درمانگاهی و کلینیک برای شهر جدید سهند اعطا شده است تا کمی از بار مشکلات این شهر کم شود، ولی قطعاً توجیهی برای نبود بیمارستان در این شهر نخواهد بود.

پورفتحی متذکر شد: البته قرار بر این بود تا تامین اجتماعی یک بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی در شهر جدید سهند احداث کند، ولی به علت دلایل مبهم، در زمان استانداری آقای جبارزاده، کلنگ این پروژه در شهرک خاوران زده شد در حالی که مجوز این بیمارستان برای شهر جدید سهند بود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز ادامه داد: البته تصمیم دیگری نیز برای ارائه مجوز برای افرادی که خواستار احداث بیمارستان در شهر جدید سهند دارند نیز گرفته شده است که یک شرط دارد و آن تخصیص نصف تخت‌های بیمارستانی به دولت و ارائه خدمات با تعرفه دولتی است.

احداث بیمارستان سهند از طرح تا اجرا

از سویی در این ارتباط اکثر مدیران، مسوولان و دستگاه‌های ذی‌ربط در مورد نبود این همه مشکلات زیرساختی در این شهر بار‌ها در مناسبت‌ها، نشست‌ها و مصاحبه‌ها تاکید کرده‌اند به زودی با اجرای برخی پروژه‌ها در این منطقه بسیاری از چالش‌ها حل خواهد شد، اما با گذشت بیش از ۱۰ سال امروز این مشکلات همچنان به قوت خود باقی است.

از این رو در این راستا هر چند در سال‌های اخیر برخی نمایندگان مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس و مدیران استان، بار‌ها بر ضرورت احداث بیمارستان در شهر جدید تاکید داشتند، اما تا به امروز این کار عملی نشده است.

احمد علیرضابیگی و محمد حسین فرهنگی از جمله این نمایندگانی هستند که تاکید دارند، ساخت بیمارستان در این شهر بهترین خدمت به مردم این منطقه خواهد بود.

به گفته یکی از نمایندگان در مجلس احداث بیمارستان تامین اجتماعی در شهر جدید سهند از سوی کمیسیون اجتماعی مجلس تایید شده و در این زمینه نیز قطعه زمین مناسبی در اختیار سازمان تامین اجتماعی قرار گرفته است تا بیمارستانی در آن ساخته شود، اما در این زمینه کم کاری شده است.

فرماندار وقت شهرستان اسکو نیز حدود ۷ سال پیش نیز در این ارتباط گفته بود، «زمین مورد نیاز برای احداث بیمارستان فوق تخصصی ۳۰۰ تختخوابی به وسعت ۳۷ هزار متر متر مربع در شهر جدید سهند تامین شده است»؛ که به گفته این مقام مسوول قرار بود در سال ۹۳ عملیات اجرایی آن آغاز بشود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان‌شرقی هم در این زمینه «ساخت و تجهیز بیمارستان ۳۰۰ تختخوابی شهر جدید سهند را نیازمند همت و پیگیری مسوولان و نمایندگان در مجلس شورای اسلامی» عنوان کرده است.

یکی از اعضای شورای اسلامی شهر سهند نیز اخیر اعلام کرده که قرار بوده از سوی تامین اجتماعی بیمارستانی در این شهر ساخته شود که به علت برخی کارشکنی‌ها، این سهمیه را به یکی از شهرک‌های تبریز داده‌اند.

گزارش فارس حاکی است، شهر سهند با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت فاقد بیمارستان و مراکز درمانی مناسب است از جمله مواردی بود که در سامانه فارس من ثبت شده بود.

اگر سرانه درمان را به گفته دکتر صدرالسادات ۲.۶ در هزار در نظر بگیریم براساس جمعیت سهند تعداد ۳۹۰ تخت و اگر بر اساس گفته آقای دکتر حریرچی در نظر بگیریم حداقل ۲۴۰ تخت برای این شهر ۱۵۰ هزار نفری لازم است این در حالی است که این شهر دیگر امکانات پزشکی متناسب با این شهر جدید را نیز ندارد.

انتهای پیام / ا 

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
احمدی
۱۹:۵۱ ۲۴ آبان ۱۳۹۸
باسلام و تشکراز گزارش خوبتان. متاسفانه وزارت بهداشت متولی اصلی تامین بهداشت و درمان کشور دراین مورد برای فرار از مسئولیت اصلی خود توپ را به زمین تامین اجتماعی می اندازد. اگرتامین اجتماعی نبود پاسخ معاون درمان دانشگاه چه می بود؟