سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بازیگر «شرایط خاص» در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

«شرایط خاص» متن کلیشه‌ای و تکراری نداشت/ بازیگری تئاتر و تلویزیون هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارد

رحمانی گفت: «شرایط خاص» متن و کارگردان خوبی داشت و همین امر باعث شد در این کار حضور داشته باشم.

معصومه رحمانی بازیگر سریال «شرایط خاص»، در گفتگو با خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره حضور خود در این سریال گفت: وقتی با کارگردان کار آقای امیرخانی صحبت کردم، هشت قسمت از سریال نوشته شده بود. در این هشت قسمت ایده‌های خوبی دیدم و به نظرم مدل نگارش متن مانند بسیاری از سریال‌ها کلیشه‌ای و روتین نبود و طنز شیرینی را روایت می‌کرد.

وی ادامه داد: مهم‌تر از متن برایم حضور وحید امیرخانی به عنوان کارگردان بود؛ احساس کردم فردی باهوش و کاربلد است. بخش مهم دیگر عوامل گروه بود که بسیار حرفه‌ای و بسیاری از آن‌ها همکاران من در تئاتر بودند. حضور بازیگران پیشکسوت نیز در این گروه برایم بسیار با اهمیت بود.

رحمانی با اشاره به اینکه در تئاتر فعالیت زیادی دارد، افزود: این سریال متن و کارگردانی خوبی داشت و برای من که در تئاتر کار می‌کنم و اصالتش مشخص است. انتخاب و وسواس زیادی برای کار تصویر دارم؛ من در تئاتر خیلی سخت انتخاب می‌کنم و این وسواس در کار تصویر برایم بیشتر بود.

بازیگر فیلم سینمایی «ابد و یک روز» درباره سختی‌های حضور در این نقش و تفاوت نقش آفرینی در تئاتر و تلویزیون نیز گفت: یکی از چالش‌های کار در این سریال برای من متن نصفه آن بود؛ در صورتی که در تئاتر متن نمایشنامه‌ها همیشه کامل است و من روی آن فکر می‌کنم.

وی ادامه داد: به دلیل اینکه قرار بود در زمان مشخصی فیلم تمام شود تا به پخش برسد، همه چیز عجله‌ای بود و بخش کمی از متن نوشته شد. من یک ماه از فیلمبرداری گذشته بود که به پروژه پیوستم؛ زمانی که آمدم همه مشغول کار بودند و زمانی برای گپ و گفت درباره نقش نداشتم و به نوعی قربانی محدودیت زمانی شدم. کاراکتری که در ابتدا نوشته شده بود، کاراکتر مثبت یک خانواده بود و تلاش کردم به سمت کلیشه نرود که این در کنار مجال اندک و بازیگران زیاد، مدیریت زیادی می‌خواست.

او با اشاره به اینکه بازیگری تئاتر و تلویزیون هیچ تفاوتی با هم ندارد، اظهار کرد: تنها تفاوتی که وجود دارد اندازه صحنه است که در تئاتر از جانب مخاطب دیده می‌شود. به دلیل فاصله زیادی که مخاطب با صحنه و بازیگر دارد، در شیوه اجرایی باید این فاصله را جبران کند و لحظات و عواطف را منتقل کند، ولی در تصویر این طور نیست و مهم انتقال حس درست است. از سال ۸۲ که هم کار تصویر می‌کنم و هم کار تئاتر، حضور در هر دو عرصه را ادامه دادم.

بازیگر «شکوه تنهایی» درباره همکاری با وحید امیرخانی نیز اذعان کرد: وحید امیرخانی کارگردان مسلط، متمرکز و منعطفی است و اصلا فرد متعصبی نیست و از این جهت تجربه کار با او بسیار خوب بود.

رحمانی درباره بازخورد‌های نقش خود در این سریال نیز عنوان کرد: این سریال اولین کار من در تلویزیون نبود. بازخورد‌های کاملاً مثبتی را چه از نظر فیلم و چه از نظر کاراکتر دریافت کردم.

او درباره بازیگران مقابل خود مانند کامبیز دیرباز و بهرام افشاری نیز گفت: من با بهرام افشاری کار تئاتر کردم و آشنایی ما از همان جا آغاز شد؛ ولی در این سریال با او بازی نداشتم. برای اولین بار بود که با کامبیز دیرباز همکاری داشتم؛ او بسیار خوب و خوش اخلاق است و پارتنر بسیار خوبی بود که امیدوارم تجربه همکاری با او مجدد تکرار شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.