به نظر زنی ۵۵ ساله نشان میداد البته این موضوع به ظاهر یک اختلال ژنتیکی بود چرا که همه اعضای خانوادهاش هم مثل او بسیار بیشتر از سنشان نشان میدادند.
حتی روزی که در ۲۸ سالگی سر سفره عقد نشست، همه فکر میکردند از شوهرش بزرگتر است. پس از چند سال شرایط برای ژیلا سختتر شد.
شوهرش مدتی بود به هر بهانهای به چین و چروک صورت، غبغب و خطوط پیشانیاش بدجوری گیر میداد و مدام به او غر میزد که چرا آنقدر پیر شده و برای چهرهاش فکری بکند.
این شرایط آنقدر ذهن «ژیلا» را به هم ریخته بود که حتی خودش هم از دیدن چهرهاش در آیینه احساس بدی میکرد. وقتی با دوستانش مشورت کرد بیشتر آنها تزریق ژل و بوتاکس را پیشنهاد دادند. شوهرش هم قبول کرد و گفت حاضر است هر هزینهای را برای این کار پرداخت کند. «ژیلا» پس از جست و جو در شبکههای مجازی و کلی پرس و جو، خانم دکتری را پیدا کرد که آگهی تبلیغاتیاش بسیار وسوسهکننده بود.
مراحل معاینه و مشاوره به سرعت انجام شد و به پیشنهاد خانم دکتر قرار شد تزریق علاوه بر گونه و خط خنده روی پیشانی نیز انجام شود. زن جوان نیز که میخواست به هر شکل ممکن از آن چهره قبلی خلاص شود این پیشنهاد را پذیرفت و با پرداخت ۳ میلیون تومان زیر دست خانم دکتر رفت.
تزریق انجام شد و خانم دکتر توصیههای لازم را به او کرد. روز اول و دوم بدفرمی صورت برای همه عادی بود، اما هر چه میگذشت نه تنها فرم گونه و لبهایش تغییر میکرد بلکه برخی از نقاط تزریق نیز بیحس شده بود.
حالا علاوه بر غرولندهای همسرش، باید مشکلات عجیب صورتش را نیز تحمل میکرد. چند هفته پس از جراحی بارها با خانم دکتر تماس گرفته و بهخاطر اتفاقات پیش آمده خواستار ترمیم صورت یا بازگرداندن پولش شده بود. اما خانم دکتر حاضر به این کار نشد.
سرسختی خانم دکتر باعث شد «ژیلا» که علاوه بر از دست رفتن پول و چهرهاش، زندگی مشترکش نیز به خطر افتاده بود، به اصرار شوهرش از دکتر زیباییاش شکایت کند.
وی که همچنان امیدوار بود بتواند حداقل بدون دردسر پولش را پس بگیرد چند بار دیگر پیش خانم دکتر رفت، اما وقتی هیچ نتیجهای نگرفت، به دادسرای (جرایم پزشکی و دارویی) ناحیه ۱۹ تهران رفت و طرح شکایت کرد. پرونده تشکیل و برای تعیین قصور به کمیسیون پزشکی ارسال شد.
در جلسه سه نفره، کارشناسان روند درمان را براساس موازین علمی تشخیص داده و قصوری را متوجه پزشک ندانستند. این رأی با اعتراض «ژیلا» به کمیسیون دوم رفت و ۵ کارشناس با تشخیص مهارت نداشتن و بیدقتی پزشک در جریان تزریق، او را به میزان ۳ درصد در عارضه پیش آمده برای زن جوان مقصر شناختند.
این بار نوبت خانم دکتر بود که به رأی اعتراض کند، اما این اقدام به ضررش تمام شد چرا که کمیسیون ۷ نفره کارشناسان پزشکی قانونی این بار او را به میزان ۵ درصد مسئول دانستند.
همچنین مشخص شد وی پزشک عمومی بوده نه متخصص زیبایی و پوست و مو بنابراین پرونده او بهدلیل استفاده از عنوان متخصص زیبایی به دادسرای نظام پزشکی ارجاع شد و هیأت بدوی انتظامی نیز سه ماه محرومیت برای او تعیین کرد. این رأی در کمیسیون ۹ نفره نیز تأیید شد.
با وجود همه اعتراضها، کیفرخواست پرونده با عنوان قصور در امر پزشکی منجر به صدمه بدنی شبه عمدی به میزان ۵ درصد دیه کامل زن مسلمان و استفاده غیرمجاز از عنوان علمی متخصص پوست صادر شد.
به این ترتیب پرونده برای رسیدگی به شعبه ۱۰۴۳ مجتمع شهید قدوسی به ریاست قاضی «محبوب افراسیاب» ارسال شد و قاضی پس از بررسی شواهد و مدارک و اظهارات طرفین، خانم دکتر را به پرداخت ۶۰۰ هزار تومان جریمه برای استفاده غیرمجاز از عنوان علمی و همچنین به پرداخت بهای ریالی ۵ درصد دیه کامل زن مسلمان حدود ۱۳ میلیون تومان در حق شاکی محکوم کرد.
منبع: ایران
انتهای پیام/
بعدش .
چخبره ک سه میلیون گرفته.
من ک یک بار انجام دادم این نشد مشکلی نداشتم.