وی افزود: فرهنگیان از تبعیض ناروا رنج میبرند چنانچه جایگاه آنها نسبت به هم ردیفان خود در سایر وزارتخانهها بسیار پایین است، باید فرهنگیان را تشویق کرد که به ادامه تحصیل بپردازد.
خجسته تصریح کرد: افزایش ۳۶ درصدی بازنشستگان را داریم که ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای همسان سازی اختصاص داده شد که با تورم متناسب نیست.
وی دی بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ایران در برجام به تمام تعهدات خود عمل کرده است، اظهار کرد: این در حالی است که آمریکا از آن خارج شد و نقض کرد و سایر اعضا که دم از تعهد به مفاد برجام را میزد به تعهدات خود عمل نمیکنند، لذا تمام دستگاههای مملکت باید برنامه کارشناسی داشته باشند تا از برجام خارج شویم.
عضو کمیسیون اصل نود ادامه داد: جمهوری اسلامی امروز با قدرت در مقابل آمریکا خواهد ایستاد، باید خروج از برجام و غنی سازی اورانیوم در آینده نزدیک را در دستور کار داشته باشیم.
خجسته گفت: فشار سنگینی روی دوش مردم است در حالی که هر روز یک اتفاق برای جامعه رخ میدهد از بنزین و دلار گرفته تا پیاز افزایش قیمت یافته که نشان گر این است که دستهای پشت پردهای وجود دارد که این وضعیت را ایجاد میکند.
وی افزود: مردم خواستار شنیده شدن صدای مظلومانه آنها از سوی مسئولان کشور هستند چرا که اتفاقات بسیاری همچون انبار شدن شکر را شاهدیم که بعد از چند روز باعث افزایش قیمت این کالا میشود در حالی که تیم اقتصادی دولت با اندکی برنامه ریزی باید بتواند این وضعیت را کنترل کند و این حق مردم نیست که به هر شکلی عمل شود؛ نیاز مردم تولید داخلی است و نیاز نیست از خارج از کشور وارد کنیم چنانچه گوسفندهای داخلی صادر میشود، اما به خاطر کمبود گوشت باید گوسفند از خارج از کشور وارد کنیم که تمام این اتفاقات توطئه است.
نماینده همدان با بیان اینکه افزایش قیمت بنزین به معنای افزایش قیمت تمام کالاها است که خوشبختانه جلوی آن گرفته شد، اظهار کرد: با استیضاح ۳ وزیر، دو وزیر عزل شدند و رئیس بانک مرکزی نیز تغییر کرد، اما همچنان وضعیت متفاوت نشده و مردم خسته شده اند، لذا لازم است در نقطهای بحث معیشت و اقتصاد مردم کنترل شود که آمریکا در آن دخیل نیست و نیازمند همت داخلی است.
عضو کمیسیون اصل نود بیان کرد: باید نرخ گذاری تعیین تکلیف شود چرا که همه اقلام و اجناس داخل کشور است و در حال حاضر در فصل گندم قرار داریم که دولت برای آن قیمت گذاشته، اما دلالان بر آن مدیریت کردند و گندم را حدود کیلویی ۵ هزار تومان میخرند و به خارج از کشور میفرستند که ممکن است در آینده ما را به نان نیازمند کند و این مدیریت باندی و رانتی قرار است با انتقال نیازهای اولیه کشور به خارج، ما را زمین گیر کند.
انتهای پیام/