پارچههایی از قبیل (تورووال، رومیزی، سفره، سرودست ویقههای تزئینی زنانه و بچه گانه) با استفاده از نشاسته خام – برنج – صمغ و ژلاتین آهار زده میشوند.
طرز تهیه نشاسته پخته
۱۵ تا ۱۶ گرم نشاسته در هر لیتر آب به نسبت آهار زدن مصرف میشود.
آهار زدن پارچههای ضخیم
از مخلوط نشاسته و براکس، ۸۰ گرم نشاسته را در یک لیتر آب سرد و ۲۰ گرم براکس را در آب نیم گرم و به علاوه ۴ گرم پارافین برای براق شدن آن استفاده میکنیم.
آهار زدن پارچههای رنگین
با استفاده از آب صمغ.
آهار زدن پارچههای لطیف
با استفاده از آب بر نج.
آهار زدن پیش بند بچه یا تورهای رومیزی
با استفاده از یک استکان نشاسته با کمی آب سرد.
آهار زدن متقال بالش
یک قاشق غذا خوری نشاسته با دو لیترآب.
طرز استفاده از ژلاتین برای آهار زدن
با استفاده از یک عدد ژلاتین با دو لیتر آب جوش.
آهار زدن پارچههای نخی
با استفاده از نشاسته میتوان پارچههای نخی را آهار زد.
منبع: زندگی آنلاین
انتهای پیام/