به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ، راضیه علیرضایی رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت خراسان رضوی در نشست قرارگاه رسانه خراسان رضوی گفت: هدف فشار رسانهای دشمن با تمرکز بر هزینه سبد خانوار، این است که وانمود کند افزایش
قیمتها و تغییرات در هزینه خانوار، گواهی بر ناکارآمدی و پایان کار نظام جمهوری اسلامی است.
وی با بیان اینکه باید رویکرد دیگری در قرارگاه رسانهای اقتصاد مقاومتی در پیش گیریم تصریح کرد: تمرکز رسانههای داخلی بر رویکردهایی مانند افزایش قیمتها و پیدا کردن مقصر، نمیتواند پاسخ رسانهای مناسب به رسانههای دشمن باشد.
رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: باید از موقعیت به وجود آمده برای پوست اندازی اقتصادی بهره گیریم، شرایط کنونی ما را در برابر یک تصمیم بزرگ قرار داده است که آیا میخواهیم استقلال خود را حفظ کنیم و ایرانی باشیم که در منطقه ندای آزادی خواهی دارد یا نه؟
علیرضایی افزود: اشکالاتی در نظام اقتصادی کشور وجود دارد، اما دشمن مدام روی این اشکالات مانور داده و فرآیند هیجانی درست میکند و گاهی رسانهها و جریانهای داخلی نیز به این فضا دامن میزنند.
وی تصریح کرد: چهار اشکال بزرگ اقتصادی کشور در فرآیند مصرف انرژی، نحوه دستمزدها و بهره وری نیروی کار، توزیع یارانه در بخشهای تولید و رویکرد صادرات وجود دارد که نیازمند اصلاح است.
رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت خراسان رضوی با تاکید بر اصلاح دستمزدها و بهره وری نیروی کار گفت: سیستم دریافت دستمزد در کشور باید به شکلی باشد که رفاه ایجاد کند، نه اینکه دستمزدها افزایش یابد، زیرا افزایش دستمزد اثر تورمی بر اقتصاد میگذارد.
علیرضایی با تاکید بر اینکه ارز ۴۲۰۰ تومانی نباید در ارزاق عمومی توزیع شود افزود: این اقدام به علت محدودیت ارز و شامل نشدن بر همه اقلام باعث تفاوت و جنجالهای قیمتی میشود لذا باید در مورد ارز تدبیر جدید اندیشید.
وی تصریح کرد: اگر ارزی که درآمد کشور به شمار میرود، تبدیل به ارز ۴۲۰۰ تومانی شده و در نیازهای روزانه مردم هزینه گردد، مانند آبی خواهد بود که به زودی از سرچشمه خشک میشود و دیگر ارزی برای کشور نخواهد ماند.
رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: اغلب مردم فکر میکنند صادرات، سرریز مصرف داخل است در حالی که اینگونه نیست و کشورهایی که اقتصاد خود را تثبیت کرده اند، صادرات را هدف اصلی تولید قرار داده اند.
علیرضایی افزود: اگر میخواهیم ایران همیشه سهمی در بازار بین المللی داشته باشد نباید همین که قیمتها تغییر میکند، صادرات محصولات را کم یا زیاد کنیم.
وی ادامه داد: در صورتی در جنگ اقتصادی پیروز میشویم که نحوه توزیع یارانه، مصرف انرژی، رویکرد صادرات و دستمزد نیروی کار را اصلاح کنیم و خام فروشی در حوزه معدن را قطع نمائیم.
انتهای پیام//ز.ی
باید از موقعیت به وجود آمده برای پوست اندازی اقتصادی بهره گیریم