بهرامن افزود: اکثر برنامههای اقتصادی کشور بر اساس تغییرات و تحولات قیمت نفت شکل میگیرد و با توجه به اینکه ایران اکنون درگیر تحریمهای نفتی است، بهترین نقشه راه برای مقابله، توجه به معدن و صنایع وابسته به آن است، چرا که کشور در این زمینه از ظرفیتهای خوبی بر خوردار است.
رئیس خانه معدن ایران تصریح کرد: بخش دولتی باید نگاه خود را به بخش خصوصی بیشتر کند تا از طریق سرمایه های در گردش به رونق تولید نزدیک شویم و از طرف دیگر اقتصاد را عاری از نفت کنیم. ما به نسلهای امروز بدهکار هستیم و این موضوع زمانی از بین می رود و جبران میشود که ثروت موجود را در جهت توسعه کشور به کار بگیریم.
بیشتر بخوانید: نقشه راه معدن جدی ترین اولویت وزارت صنعت
وی ادامه داد: عمده سرمایه سرگردان کشور در حال حاضر به سمت خرید و فروش خودرو، ارز و ... منحرف شده است و اکنون زمان آن است که با تبلیغات و برنامه های متنوع، فضایی جذاب را برای سرمایه گذاران فراهم کنیم و این اعتماد را بوجود آوریم که معدن مقصد جذاب و مطمئنی برای سرمایههای داخلی و خارجی است.
بهرامن با اشاره به اینکه توسعه معادن با توجه به مناطق معدنی خوبی که در ایران وجود دارد باید در دستور کار قرار گیرد اظهار کرد: معادن کوچک با ظرفیت کم باید احیا شود تا در کنار ایجاد اشتغال، زمینه برای پیشرفت معادن بزرگ فراهم شود. معدن به دلیل ارزش افزوده بالا و گستردگی می تواند اکثر مواد اولیه تولیدکنندگان و صنایع کشور نظیر خودروسازی، فولاد، کاغذ و ... را تامین کند.
انتهای پیام/
بنابراین ، یکی از شاخصه های اصلی رونق تولید ، تغییر رویه خام فروشی میباشد ! خواه تولیدات معدنی باشد خواه تولیدات کشاورزی و یا ،،،،،،،،،