وی با بیان اینکه قیمت فروش مرغ در یک هفته اخیر با ضرر و زیان تولیدکنندگان همراه بود، افزود: با توجه به افزایش هزینههای تولید، استمرار این روند ضربه مهلک به تولید صنعت مرغ گوشتی وارد خواهد کرد.
حجت قیمت مرغ در ماه رمضان را پیش بینی کرد و گفت: با توجه به کشش تقاضا برای خرید مرغ در ماه رمضان پیش بینی میشود که قیمت مرغ به نرخ منطقی خود که ۱۴ هزار تومان است، برسد.
این مقام مسئول نرخ واقعی هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری را ۹ تا ۹ هزار و ۵۰۰ و مرغ گرم در خرده فروشیها را ۱۴ هزار تومان اعلام کرد و افزود: فروش مرغ با نرخهای کنونی بیانگر زیان حداقل یک هزار و ۵۰۰ تومانی مرغداران در فروش هر کیلو مرغ است.
وی ادامه داد: با توجه به فروش مرغ کمتر از نرخ مصوب از پشتیبانی امور دام انتظار میرود که جهت ذخیره سازی اقدام به خرید مرغ با نرخ ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان از مرغداران کند تا زیان تولیدکنندگان کاهش یابد.
بیشتر بخوانید: آخرین تحولات بازار مرغ/زیان روزانه ۱۰۰ میلیارد تومانی صنعت مرغ گوشتی
حجت با بیان اینکه قیمت نهادههای دامی در بازار همچنان ۲ نرخی است، اظهار کرد: اگرچه نرخ مصوب هر کیلو ذرت یک هزار و ۳۵۰ و کنجاله سویا ۲ هزار و ۳۵۰ تومان است، اما در بازار آزاد هر کیلو ذرت با نرخ یک هزار و ۷۰۰ تا یک هزار و ۸۰۰ و کنجاله سویا ۴ هزار و ۵۰۰ تا ۵ هزار تومان به دست مصرف کننده میرسد که این امر نشان میدهد که ۵۰ درصد نهادههای دامی با نرخ مصوب و مابقی با نرخ آزاد در اختیار مرغداران قرار میگیرد.
به گفته وی، با توجه به اختلاف چشمگیر قیمت مصوب نهادههای دامی با بازار آزاد، نرخ کنونی مرغ با قیمت واقعی فاصله معناداری دارد.
عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی در پایان آزاد شدن صادرات مرغ را یکی از راهکارهای تنظیم بازار دانست و گفت: با توجه به افزایش هزینههای تولید و نوسان نرخ نهادههای دامی از ستاد تنظیم بازار تقاضا داریم که براساس هزینه تمام شده تولید نرخ مصوب مرغ را اعلام کند.
انتهای پیام/