صالحی مدیر دفتر اتحادیه رستوران ها و سفرخانه های سنتی در فارس در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز،گفت: ساعات کاری رستوران ها و سفرخانه های سنتی فارس در ماه رمضان بعد از اذان مغرب تا سحر است.
وی بیان کرد: در مجموع ۱۵ رستوران، ۲۳ سفره خانه سنتی و ۳۰۰ واحد بیرون بر وجود دارد که با تقسیم بندی روزانه ۱۰۰ واحد بیرون بر در ماه مبارک رمضان فعالیت دارند.
صالحی تصریح کرد: قیمت غذاهای سنتی نیز بستگی به وزن غذا و کیفیت آن دارد.
مدیر دفتر اتحادیه رستوران ها و سفرخانه های سنتی در فارس ادامه داد: در ماه رمضان غذاهای سنتی مانند شکرپلو و کلم پلو طبخ می شود.
انتهای پیام/ت