سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لاریجانی در دیدار با فرهنگیان کشور:

ایران طبق برجام آب سنگین تولید می‌کند، می‌خواهید بخرید یا نخرید/ کنکور کشتن استعدادهاست/ نامه‌ای درباره کنکور به رهبر انقلاب نوشته‌ام

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ایران مطابق برجام آب سنگین را تولید می‌کند، حال می‌خواهند بخرند یا نخرند ما کار غنی سازی را انجام می‌دهیم.


به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با جمعی از فرهنگیان و معلمان نمونه کشور ضمن تبریک این روز و قدردانی از زحمات معلمان، گفت: موضوع آموزش و پرورش بدون تعارف و بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری موضوع زیربنایی برای کشور است البته این مسئله برای کشورهای دیگر گاها تا یک بحث امنیت ملی هم پیش می‌رود.

وی در ادامه با اشاره به اقدام آمریکا در ممنوعیت خرید آب سنگین از ایران، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران بر اساس برجام می‌تواند غنی سازی داشته و آب سنگین تولید کند، حال آنها می‌خواهند بخرند یا نخرند، ما کار خود را درباره غنی سازی انجام می‌دهیم.

لاریجانی بیان کرد: قرار بود آنها مواد غنی شده را از ما خریده و مواد اولیه بدهند، حال اگر نخریدند هم اینجا می‌ماند، اینها تنها جنگ روانی راه انداخته‌اند و برخی کشورها هم به آنها پاسخ منفی داده‌اند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: رسانه‌ها باید توجیه شده و در این مورد روشنگری کنند زیرا برخی اقدامات آمریکایی‌ها بیانگر آن است که کم آورده و می‌خواهند جنگ روانی ایجاد کنند.

وی تصریح کرد: بحث انسجام در شرایط کنونی برای کشور حیاتی است و بیانات مقام معظم رهبری در این برهه از زمان می‌تواند زمینه ساز حل مشکلات کشور باشد.

لاریجانی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری بر شرایط کنونی کشور، گفت: رهبری بر روی انسجام و وفاق داخلی در شرایط کنونی تأکید داشتند و شما فرهنگیان، نخبگان کشور هستید و صدای معلمان اگر از یک تحلیل واقعی برخوردار باشد، مسلما کم فروغ نیست.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما اکنون با موجودات دردسرساز در عرصه بین‌الملل و ایران مواجه هستیم، بیان کرد: درست است که ما با یک منش موقرانه در عرصه دیپلماسی مسائل را پیگیری می‌کنیم اما آنها یک جنگ تمام عیار را آغاز کرده‌اند و هر کاری می‌خواهند در عرصه بین‌الملل انجام می‌دهند.

وی افزود: شاید اقدامات آمریکایی‌ها به صورت مقطعی برایشان منفعتی داشته باشد و آنها در قبال ایران رفتاری همه جانبه داشته و فشارها را به صورت اقتصادی، روانی و ... انجام می‌دهند که بخشی از فشار و تورم کنونی کشور مربوط به تحریم بانک‌ها، حمل و نقل، نفتی و ... است و آمریکایی‌ها به دلیل ارتباط با بخش‌های مختلف اقتصادی در ساختار بین‌المللی تا حدودی تأثیرگذاری دارند.

لاریجانی تأکید کرد: آنها به دنبال عملیات روانی در داخل و خارج از ایران هستند اما باید اعلام کنیم که درباره بحث تحریم نفتی موفق نخواهند شد، به طور مثال ترامپ تماسی با بن سلمان (ولیعهد عربستان سعودی) درباره تأمین نفت جایگزین ایران می‌گیرد و بعد آن را رسانه‌ای می‌کند چون می‌دانند آنها نمی‌توانند نفت جایگزین نفت تحریمی ایران را تأمین کنند اما می‌خواهند با عملیات روانی جلوی ایجاد شوک را بگیرند که متأسفانه برخی در داخل در دام آنها افتاده و پیگیری می‌کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مقام معظم رهبری بر انسجام و دوری از مسائل حاشیه‌ای، دست چندم و سلیقه‌ای تأکید کرده‌اند و باید اعلام کرد این موضوع در شرایط فعلی بسیار مهم و حیاتی است و باید اختلافات را حتی به صورت تاکتیکی کنار گذاشت.

وی در ادامه با اشاره به اینکه کنکور به یک معضل در کشور تبدیل شده است، گفت: اخیرا با عارف رئیس کمیسیون آموزش، نمایندگان وزارت آموزش و پرورش، مسئولان سازمان سنجش، مرکز پژوهش‌های مجلس و تعدادی از نمایندگان جلسه‌ای درباره کنکور داشتیم تا بررسی کنیم که چگونه می‌توان استرس دانش آموزان را در این مورد کاهش داده و روش غلط تست زنی را اصلاح کنیم.

لاریجانی افزود: همه بر روی این موضوع وفاق داشته و تأکید کردند موضوع کنکور سامان داده شود لذا قرار شد مرکز پژوهش‌های مجلس با کمک وزارت علوم، سازمان سنجش و کمیسیون آموزش طی یک ماه بر روی این موضوع کار کرده و نتیجه به مجلس ارائه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه این نحوه برگزاری کنکور در حقیقت کشتن استعدادهاست و کشور در آینده از آن ضرر می‌کند، بیان کرد: من طی نامه‌ای به مقام معظم رهبری از تبعات و ضرر برگزاری کنکور به صورت فعلی توضیحاتی را ارائه کردم و ایشان هم پاسخ دادند.

وی گفت: به دلیل برگزاری این روش از کنکور، نحوه خلاقیت و مهارت دچار مشکل شده و متأسفانه ذهن دانش آموزان فقط درگیر کنکور شده و از اینگونه بنگاه‌های شیاد معابانه هم در کشور افزایش یافته و تبلیغات را با یک روکش در جامعه عرضه می‌کنند.

وی با اشاره به محورهای فرمایشات مقام معظم رهبری درباره آموزش و پرورش، اظهار کرد: حفظ منزلت معلمان، موضوع عجیب و غریب حقوق آنها، مهارت آموزی، اجرای سند تحول، مدارس استعداد درخشان، صیانت از جایگاه دانشگاه فرهنگیان، توجه به جایگاه اجتماعی فرهنگیان و ... از تأکیدات رهبری انقلاب درباره معلمان است.

لاریجانی افزود: طی سفر اخیرم به تربت حیدریه برخی معلمان از رسانه‌ای شدن مطالبات و پرداخت معوقات و مطالبات آنها توسط آموزش و پرورش گلایه داشتند و اعلام می‌کردند چرا برای دیگر مشاغل مسائل اینگونه مطرح نمی‌شود؟ البته بنده نسبت به این موضوع سوءزن ندارم و گاها سوءبرداشت‌هایی در این مورد می‌شود لذا شما (دولت) مطالبات معلمان را بدهید اما آن را رسانه‌ای نکنید.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: زمانی که مقام معظم رهبری بر روی پرداخت معوقات و مطالبات فرهنگیان تأکید دارند، سازمان برنامه و بودجه می‌تواند به وسیله یک بسته امور آموزش و پرورش را حل کرده به نحوی که کرامت جایگاه معلمان هم حفظ شود.

وی با بیان اینکه موضوع پرداخت معوقات معلمان برای منزلت آنها بسیار مهم است، اظهار کرد: بودجه سال 98 با توجه به ذیق منابع مالی، مجلس 4 هزار میلیارد تومان بودجه اضافی برای آموزش و پرورش در نظر گرفت.

لاریجانی تصریح کرد: البته پیش از این بنده از کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی خواستم تا موضوع پرداخت معوقات معلمان را بررسی کرده تا راهکارهایی برای آن در نظر بگیرند تا شاید بتوان امسال یا سال دیگر این معوقات پرداخت شود. کمیسیون آموزش باید با سازمان برنامه و بودجه در این مورد هماهنگ بوده تا با مجموع منابع موجود این مشکل حل شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات ایجاد شده برای صندوق فرهنگیان هم، گفت: این صندوق پشتوانه‌ای برای فرهنگیان بوده که باید برای آتیه آنها فعال شود و اگر هم صدمه‌ای خورده آن را جبران کرد، بر اساس بودجه سال 98 مجلس اعلام کرد صندوق‌هایی از این سنخ که دچار مشکل شده‌اند فربه شده تا از لحاظ مالی سرپا شوند.

وی خطاب به بطحایی وزیر آموزش و پرورش، اظهار کرد: این موضوع نسح صریح قانون است و باید آن را جدی بگیرید و ببینید که مشکل صندوق فرهنگیان چیست و برای سرپا کردن آن از امکانات دولتی استفاده کنید زیرا این صندوق باید از یک قدرت مالی برخوردار شود و اکنون هم فصل این اقدام است زیرا شاید منابع مالی در اختیار دولت صرف بخش‌های دیگر شود.

لاریجانی همچنین در ادامه با اشاره به موضوع کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش هم، گفت: کمبود برخی رشته‌ها باید از دانشگاه فرهنگیان جبران شود اما اگر زمان به شما چنین اجازه نمی‌دهد، می‌توانید از تحصیل کرده‌های دیگر دانشگاه‌ها که اهلیت این کار را دارند استفاده کرده و آموزش‌های تکمیلی را به آنها ارائه کنید.

رئیس مجلس شورای اسلامی مهارت آموزی را برای ایجاد اشتغال بسیار مهم دانست و افزود: اشتغال در شرایط فعلی بسیار مهم است و بنگاه‌های کوچک، خرد و متوسط از اولویت‌های دولت بوده زیرا آنها می‌توانند با سرمایه اندک فعالیت کنند.

وی تأکید کرد: در بودجه سال 98 مجلس 50 میلیون یورو از صندوق توسعه ملی برای بخش آموزش فنی و حرفه‌ای اختصاص داده تا مهارت آموزی انجام شود و فارغ التحصیلان با سرمایه اندک آغاز به کار کنند.

لاریجانی با اشاره به اجرای سند تحول در بخش آموزش و پرورش، اظهار کرد: این وزارتخانه اولویت‌هایی را در این بخش در نظر بگیرد تا مجموعه استعدادها محقق شود، نیروهای انقلابی و متدین تربیت کنید و طی زمینه سازی ساز و کار مناسب افراد آگاه و با بصیرت تربیت کنید البته مشکلاتی هم وجود دارد که مختص مدارس نیست و در جامعه وجود دارد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از معلمان باسابقه برای اداره مدارس استفاده کنید، گفت: بر اساس فرمایشات دینی ما بچه‌ها را با مؤلفه‌های زمان خودشان باید تربیت کرد نه مؤلفه‌های زمان خودمان.

وی با تأکید بر افزایش خلاقیت در حوزه آموزش و پرورش و در دانش آموزان هم، اظهار کرد: نکته بسیار مهم در مجموعه آثار شهید مطهری خلاقیت است، نظامات آموزش و پرورش در دنیا بسیار تغییر کرده است. پیش از این وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد که تکالیف مدارس را کم کنید اما برخی در این مورد سر و صدا کردند ولی باید گفت که تکالیف زیاد خلاقیت دانش آموزان را کم می‌کند.

لاریجانی ادامه داد: معلمان به جای روش‌های متعارف از روش‌های امروزی برای ایجاد خلاقیت استفاده کنند و حس مسئولیت پذیری را در دانش آموزان تقویت کنید.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه ضمن تأکید بر کار جمعی در کشور هم گفت: در ایران یک نقطه ضعفی در فرهنگ ما وجود دارد و آن هم این است که در کار جمعی ضعیف هستیم که البته این موضوع از طریق آموزش و پرورش هم قابل حل نیست و باید از کودکی به فرزندانمان آموزش داده شود همانگونه که ما در ورزش‌های فردی بیشتر شاهد موفقیت هستیم تا در ورزش‌های جمعی البته این موضوع را در اداره کشور و حوزه سیاست هم می‌توان مشاهده کرد.

وی بیان کرد: در حوزه سیاست برای افراد تکی بودن بسیار مهم است و شخصی که مسئولیتی را می‌پذیرد می‌خواهد اعلام کند که تشکیلاتی نیست و درون یک نهاد تربیت نشده و فکر می‌کند که این موضوع خوب است، متأسفانه کار جمعی در کشور ما حسن تلقی نشده است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۱
در انتظار بررسی: ۰
زینب
۱۴:۳۰ ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸
سهمیه هارو بردارید واقعا ناعادلانه است همه بیسوادا با سهمیه میرن رشته خوب و ما با چه بدبختی
این انصافه که با رتبه 40000 پزشکی دولتی قبول شه اونم چون سهمیه داره
ناشناس
۰۹:۱۸ ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸
ناامیدیم
علی
۰۸:۳۶ ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸
تصویب 20دقیقه ای برجام و گوش ندادن به حرف امام نتیجه اش اینه آقای لاریجانی
ناشناس
۰۵:۳۰ ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸
آقای لاریجانی دوست عزيز لطفا بيشتر به فکر مردم باشيد شما با راي همين مردم به مجلس راه يافتيد و حقوق خود را مديون همين مردم هستيد
رضا
۰۹:۰۶ ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸
پیشنهاد میشود به جای کنکور پس از اخذ دیپلم دانش آموز در کانالی قرار گیرد که: اگر درکنکورقبول شودبطور مثال چه چیزی خواهدخواند؟یک دوره ی دلخواه و کامل هشت ساله یا بیشتر و کمتر بصورت عملی در همان رشته ذلخواه که مد نظر دانش آموز است که در دانشگاه بخواند آموزش عملی ببیند و دولت هم در سیاستهای کلان اجرائی با کمک کارشناسان و نخبه گان برای بازار کار و نیاز خود این نیروها را تربیت کند یعنی چیزی مانند دانشگاههای علمی کاربردی ولی کاربرد واقعی در تمام شئون مملکت و بازار کار که مورد نیاز است نه اینکه پس از فارغ التحصیلی بیکار باشند بلکه پس از طی دوره های مورد اشاره سریع با تضمین شغلی نیاز کشور و دولت را در تمام صنایع و......مرتفع کنند و هم از نظر بار علمی و هم از نظر تضمین کار مشکل کشور و دولت حل با هم حل شود..............
ناشناس
۱۰:۰۴ ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸
پس می شه گفت اینها کاملا به مردم هستند و از جان دل برای مردم مایه می ذارند!!!!!!!!!
همون افرادی که بهشون می گند ژن خوب جز مردم
حتی اگر هیچ چیزی هم بلد نباشند و قدرت هوشی نزدیک صفر داشته باشند را در بهترین منصب ها و بهترین دستگاهها جا می کنند (به ادارات تحمیل می کنند) چون عزیزان مذکور نیز مردمند
حال شما چطور می فرمایید به فکر مردم باشند مگر اینها کل مردم نیستند ؟؟؟؟!!!!!!
غیر اینها مگر مردمی هم وجود دارند ؟؟؟؟؟!!!!!
محمد
۰۱:۰۹ ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸
با وجود شما هر چه هم که اروپا بد عهدی کند و آمریکا تحریم کند هیچ خطری برجام را تهدید نمی کند
حسین
۲۳:۳۷ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
کنکور باید باشد ولی این سهمیه‌های که باعث میشه یه عده دانش آموزان با پشتیبانی سهمیه با سواد کم وارد دانشگاه بعد ادارات شده که در انجا هم کار نمی کنند جمع بشه
ناشناس
۰۸:۴۰ ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸
آقايان ميخواهند كنكور را حذف كنند تا پس افتاده هاي خودشان بدون رقابت وارد دانشگاه شوند اين همه سهميه كم است
ناشناس
۰۹:۳۸ ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸
سهمیه فقط و فقط باید مناطق باشد و لاغیر
ناشناس
۲۳:۲۱ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
جناب دکتر حذف کنکور یعنی ظلم و جفا و تبعیض در حق نخبگان و مستعدان و لطف بیجا به رانت خواران
جناب دکتر از سال ۸۰ به این طرف که آزمون استخدامی ادارات حذف شد چه افرادی جذب و استخدام شدند؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
من خود کارمند .......و جز آخرین نفراتی هستم که سال ۸۰ با آزمون جذب شدیم و بعد از ما یک نفر آزمونی جذب نشد
تعجب این است که چرا دیوان عدالت این رانت خواران را اخراج نمی کند
ناشناس
۲۳:۱۳ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
كنكور واقعا سطح سواد رو ميسنجد، اگر قرار باشد امتحان ورودى باشد بايد تشريحى و با زمان كافى باشد تا عمق سواد را بسنجند.
ناشناس
۲۲:۲۳ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
واقعا کنکور استعداد کشه...با تمام وجود لمسش کردم
ناشناس
۲۲:۱۸ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
در حال حاضر هیچ روش که جایگذین کنکور شود وجود ندارد .زیرا دیگر دانش آموزان مستعد ولی از طبقه پایین از تحصیل در رشته های خوب و دانشگاههای معتبر محروم می شوند. بهتر است بجای صرف کردن وقت در این مورد به معیشت مردم رسیدگی کنید.
ناشناس
۲۲:۰۰ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
شما نامه نوشتی جواب رهبر رو هم میگفتی .
ناشناس
۲۱:۵۰ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
کنکورفقطططططططط براسهمیه بگیراخوبه
ناشناس
۱۰:۰۸ ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸
نخبگان و نوابغ را فراموش کردی
ناشناس
۱۴:۳۶ ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸
موافقم هیچ کدوم از رتبه های برتر نخبه نیستند
ده هشتادی
۲۱:۴۹ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
کنکوری که الان هست با کلی کلاسهای خصوصی که پولدارا میرن واس اوناست حذف هم اگه بشه کلا بدتره
کنکور حذف شه ولی برنامه ریزی شده که قشر معمولی آسیب نبینه
ناشناس
۲۱:۳۲ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
به نظرم کنکور خوبه، حداقل نقش پارتی توش کمرنگه.
ناشناس
۲۱:۳۱ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
واقعا کنکور کشتن استعدادهاست.من استعداد خوبی داشتم. توی مدرسه همیشه نمراتم خوب بود.اگر این کنکور نبود الان مسیر زندگی من هم این نبود.دو سال پشت کنکور موندم چون رشته ای که بهش علاقه نداشتم قبول میشدم...خلاصه الان ۳۷ سالمه و از همه چیز عقب موندم.خدا نگذره از کسانیکه بخاطر منافع شخصی کنکور را درست کردند.فقط یه عده دارن از این کنکور پول در میارن
ناشناس
۲۰:۲۵ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
سلام لطفا پخش کنید به عنوان یک فردی که سه بار کنکور دادم میگم کنکور اصلا استرس نداره !!!!!!!!!!

بیکاری بی پولی مدرک بدون اشتغال استرس داره
امید
۲۰:۲۴ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
الان که دانشجو کمه و دانشگاه زیاد!دانشگاها همه کیفی و خروجی دانشگاهها همه شاغل!
ناشناس
۲۲:۵۷ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
اتفاقا اکنون سواد بسیار پایین است
یک مهندس نام افزار نمی تونه چند خط برنامه بدرد بخور بنویسه
کارت ملی هوشمند مثال می زنم که فقط ظاهرش به که کارت هوشمند میاد ولی باطنش فقط یک تراشه خالی و بودن هوش است
اگر و فقط اگر چند مهندس باسواد بود می بایستی نرم افزار جامعه و کامل برای این کارت به صورت آنلاین طراحی می کرند تا مراجعه حضوری برای اخذ خدمت به نزدیک صفر برسد
ناشناس
۲۰:۲۱ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
خواسته های ما روز به روز داره کمتر میشه
علی برکت الله
اناری
۲۰:۰۴ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
اگه از همان اول ماجرا مثه کشور هند گفته بودیم هر چه دلمان خواست تولید میکنیم وهیچ معاهده ای رو هم امضا نکرده بودیم آمریکا و نوکراش هیچ غلطی نمیتونستن بکنن.
ناشناس
۱۹:۴۷ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
آب سنگین همانند طلا است همانطور که طلا و ذخایر ارزی باید حفظ شوند ،اب سنگین هم در کشور نگهداری میشوند.
بترکه چشم حسود و دشمنان ایران اسلامی.
بختیاری
۱۹:۴۵ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
نخرند، بهتر.
عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد!!!
در کشور خودمان ذخیره میکنیم اینها مواد بسیار با ارزشی هستند.
تا کور شود هر آنکه نتواند دید.
طهماسب بختیاری
۱۹:۴۱ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
کنکور سدی در برابر دانایی و فرهیختگی است.
ناشناس
۲۳:۰۰ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
به نظر من کنکور یکی از بهترین روشهای نخبه گزینی است چرا که هرکسی با اندک معلولات نمی تواند از این سد عبور کند مدرک قلابی در دست گیرد و با آن پز دهد
تحصیل فقط و فقط نخبه می خواهد که طالب علم باشد نه ....
ناشناس
۱۹:۴۰ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
کنکور یعنی سد بزرگ در مقابل دانایی!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
۱۹:۳۹ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
علت بیشتر مشکلات رشد کم در جامعه وجود کنکور است.
چه اشکالی دارد کارگران و کشاورزان ویا دامداران خود مهندس و دامپزشک هم باشند؟؟؟؟؟
ناشناس
۲۳:۰۷ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
هیچ اشکالی ندارد حتی بسیار عالیست ولی اکر و فقط اگر مهندس و دکتر واقعی باشند نه فقط مدرک مهندسی و دکتری داشته باشند
کنکور فرق بین باسواد و بی سواد را به خوبی نمایان می کند
درد جامعه ما از دکتر و مهندسین به سوادی است که بدون کنکور وارد دانشگاه می شوند
بله شاید بشود سبک کنکور را از تستی خالی به تستی تشریحی تغیر داد ولی حذف آن یعنی ایجاد رانت یعنی دادن کلید ورودی دانشگاهها برتر به رانت خواران بی سواد
ناشناس
۱۹:۲۹ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
بعد از این همه سال میگید کنکور بده!!!
اکبر
۱۹:۰۴ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
قصد یک سری ها از حذف کنکور فقط وفقط این است که بچه های اقشار کم در آمد جامعه نتوانند به دانشگاه بروند پول وقدرت در ایران خیلی از این مسعو لین را به دوران اهل بوق باز گردنده وپیش خودشان فکر می کنند که چون به پول رسیدن حالا طقه جدا بافته هستند و با بهانه اینکه کنکور استعداد ها را نابود میکند میخواهند در آینده با پولی کردن دانشگاه ها آنهم با شهریه های سنگین خیلی ها را از ادامه تحصیل باز دارند
ناشناس
۲۱:۳۴ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
چرا فکر میکنید حذف کنکور یعنی ورود بچه پولدار به دانشگاه.بچه پولدارها که همین الانم دارن دانشگاه آزاد درس میخونن و من بی پول پشت کنکور موندم.شرط معدل باشه ربط به پولدار و بیپول نداره
ناشناس
۲۲:۰۳ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
ادامه تحصیلی که بازار کار نداره همون بهتر که از ادامه تحصیل باز دارد
ناشناس
۲۲:۱۹ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
دقیقا.
ناشناس
۱۴:۳۴ ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸
الانم نمیتونن
ناشناس
۱۸:۴۰ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
کنکور از بین برنده رانت است جناب دکتر جرا می خواهید دانشگاه هم مثل استخدام پارتی دارها کنید
ناشناس
۲۰:۱۲ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
دوست عزیز، منم اول فکر میکردم همه استخدامیا پارتیه، اما وقتی خودم آزمون استخدامی قبول شدم بدون هیچ سهمیه‌ای، فهمیدم که اگر خدا بخواد همه چیز درست میشه، هر چند که من وجود پارتی در بعضی ارگان‌ها رو انکار نمیکنم، اما واقعا معتقدم کسی اگر واقعا به درس علاقمند باشه چه کنکور باشه چه نباشه قطعا موفق میشه. شک نکنیم...
ناشناس
۱۴:۳۴ ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸
اصلا اینجوری نیست
حق گو
۱۷:۵۰ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
لطفادر مجلس به کار و اشتغال و رونق اشتغال و تولید هدف گذاری کنید. دانشگاه رفتن دیگه وقت تلف کردن شده. . کنکوری باید باشد تا افراد نخبه به بهترین دانشگاهها بروند
ناشناس
۱۹:۳۷ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
کنکور چیز بیخودی است و خوان پروری نه هوشمند پروری.
ناشناس
۲۱:۳۲ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
کدام نخبه.نخبه که فقط حفظ کردن و تست زدن نیست.خیلی ها نخبه در عمل هستن و پشت کنکور موندن.
ناشناس
۱۴:۳۲ ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸
کمتر بگو کنکور روش نخبه شناسیه
ناشناس
۱۷:۳۷ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
این یعنی ما برجام را نقض نمی کنیم
ناشناس
۲۱:۰۰ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
یعنی تا ابد بهش پایداریم حتی اگر مردم از فشار اقتصادی نتوانند نان بخرند
ناشناس
۱۷:۳۲ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
اینم نتیجه توافق برجام تو 20 دقیقه اونجا که تصویبش کردین
سعید گراوند
۱۸:۲۹ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
شیر مادر حلالت باشه مرد که حرف دل همه ما رو زد ی.
ناشناس
۲۱:۰۱ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
حتی اجازه صحبت به مخالفین داده نشد