این اظهارات وزیر ارشاد و امور اسلامی عربستان به منزله نوعی تهدید برای ائمه جماعات در آستانه ماه مبارک رمضان محسوب میشود.
چهارشنبه گذشته نیز پایگاه خبری الخلیج آنلاین گزارش داد رژیم آل سعود برای نمازگزاران مساجد عربستان در ماه رمضان قوانین جدید و بحثبرانگیزی وضع کرده است. زائران بیتالله الحرام نیز از تدابیر محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان و سیاستهای جنجالی او در برابر علما و شیوخ در امان نماندهاند و مقامات عربستان قوانینی را تصویب کردهاند که تردیدها و سؤالات بسیاری ایجاد کرده است.
از جمله تصمیماتی که در رسانههای رسمی سعودی به آنها اشاره شده، جمعآوری اطلاعات از نمازگزاران و معتکفان در مساجد عربستان طی ماه رمضان است تا بنابر آنچه روزنامه سبق سعودی آن را "اقدامات منافی اعتکاف در مساجد" نامید، در آنجا رخ ندهد و معتکفان در مساجد شناسایی و افراد بالای هجده سال در مساجد معتکف شوند.
در چارچوب سیاستهای کاهش نقش مساجد در راهنمایی و ارشاد جامعه، مقامات این کشور برای معتکفان مسلمان، عرب و نیز سعودی طی ماه رمضان شرط کردهاند که کارت شناسایی و موافقت کفیل (برای غیرسعودیها) را ارائه بدهند. از دیگر شروط وضع شده برای معتکفان و نمازگزاران سعودی در ماه رمضان این است که مقامات امنیتی این کشور اسامی افراد، شرکتها و نهادهایی که به برگزاری افطاری و سفرههای رمضانی اقدام میکنند ثبت کنند علاوه بر این درباره نشستن در راهروهای داخل مسجد الحرام و خارج از آن هشدار داده شده است.
انتهای پیام/