زارعی بیان کرد: تمام شهر دانش دانشگاه تهران (حدود ۴۷ درصد) که بیش از ۴۷ هکتار است در اختیار پارک علم و فناوری قرار میگیرد و از نظر فیزیکی جا برای استقرار آن وجود دارد و معلمان دانشگاه به عنوان منتور حضور دارند.
وی ادامه داد: دانشگاه تهران گسترهای از شرکتهای دانش بنیان است و به دلیل آنکه یک دانشگاه کمپلکس و مجتمع به شمار میرود، از تمام حوزهها و شرکتها در فناوری نرم در آن کار میکنند و به کسب درآمد رسیده است که حمایتهای پولی به همراه دارد.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران افزود: ایجاد یک درآمد و شرایط توسعه پایدار هم برای دانشگاه و هم برای شرکتهای دانش بنیان داریم؛ زمانی که توانستیم به صورت یک فناوری کارها را پیش ببریم دانشگاه هم در این امر سهیم خواهد بود، دانشگاهها مبتنی بر فناوریهای خود درآمدهایی حاصل میکنند که خودگردان میشوند و به جامعه و ایجاد شغل کمک میکنند همچنین خود آنها توسعه پایداری خواهند داشت.
وی افزود: شرکتهای دانشگاه هم با پول و هم با مانی پلاس یا همان کمکهای حرفهای پشتیبانی میشوند؛ ۶۰ شرکت مستقر در دانشگاه تهران داریم که تا پایان سال در نظر داریم این شرکتها را به ۱۰۰ برسانیم که این تعداد فقط در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران است و تصور کنید ما ۴۴ پارک علم و فناوری در کشور داریم که این رقم نیز بیشتر خواهد شد.
انتهای پیام/