سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

این بیماران مصرف دارو در ماه رمضان را قطع نکنند +بهترین زمان مصرف دارو

معاون امور دارویی اراک گفت: قطع ناگهانی برخی از دارو‌ها به واسطه روزه داری بسیار خطرناک است.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، ناظری معاون امور دارویی اراک اظهار کرد: بیماران قبل از اقدام به روزه داری، حتما می‌بایست با پزشک معالج خود در این زمینه و نحوه مصرف داروها، مشورت کنند.

معاون امور دارویی معاونت غذا و دارو اراک با بیان مطلب فوق، گفت: زمان شیردهی و برخی از بیماری‌ها همچون دیابت، فشارخون، روده تحریک پذیر، یبوست، زخم‌های سیستم گوارشی (معده و اثنی عشر)، اختلالات کلیوی، بیماری‌های اعصاب و روان و آسم همگی از شرایط جسمی است که فرد حتما می‌بایست پیش از اقدام به روزه داری، با پزشک معالج خود در این زمینه مشورت کند.

روزه داران خودسرانه مصرف دارو را قطع نکنند

ناظری افزود: شهروندان در زمان روزه داری هیچگاه وعده‌های داروی خود را خودسرانه حذف و یا به زمان دیگری موکول نکنند.

وی ادامه داد: ممکن است این اقدام باعث اختلال در روند درمان شود، همچنین مصرف بسیاری از دارو‌ها را می‌توان پس از مشورت با پزشک به زمان سحری یا افطار موکول کرد.

این مقام مسئول تصریح کرد: چنانچه فردی مبتلا به بیماری مزمن همچون فشارخون، چربی خون، دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی و بیماری کلیوی است، حتما می‌بایست در این خصوص با پزشک مشورت کند.

معاون امور دارویی قطع ناگهانی برخی از دارو‌ها به واسطه روزه داری را بسیار خطرناک دانست و افزود: درباره قطع دارو‌های خود و نحوه استفاده آن‌ها در ماه مبارک رمضان، با پزشک و یا داروساز خود مشورت کنید.

ناظری گفت: بیماران مبتلا به بیماری انسدادی ریوی (COPD) و صرع به ویژه در معرض خطر تغییر دوز دارو در ایام روزه داری هستند و پزشکان علاوه بر اینکه باید به بیماران صرعی که با قطع دارو دچار بازگشت حملات تشنجی می‌شوند مشاوره دقیق بدهند، حتما می‌بایست به بیماران مبتلا به آسم که با قطع دارو‌های استنشاقی و افشانه‌های تنفسی دچار حملات آسمی می‌شوند توصیه‌های لازم را ارائه دهند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۱۴ ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸
خدایا خودت گواهی که چقدر دوست دارم روزه بگیرم،ولی به خاطر بیماری ام نی تونم چون باید دارو مصرف کنم ،الان چهارسالی هست که روزه نگرفتم ،از همه برادران و خواهرانم تقاضادارم دعاکنید تا بیماریم درمان بشه تا حسرت به دل نمونم.ممنونم از همتون
ناشناس
۰۸:۰۰ ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸
یاامیرالمومنین نظری به مریضهای منظوره داشته باش به امیدان روزانشاع اللا.......
بروسلی
۱۸:۰۶ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
لطفا در هنگام اطلاع رسانی برای اینکه در ماه رمضان چه بخوریم چه نخوریم که چند روز دیگر می نویسید و تکرار می کنید حتما لطفا یک نکته مهم رو بزرگ تیتر بزنید
روزدار محترم شهروند گرامی
پس از ساعتها روزه داری یا حتی عدم روزه داری و نبود آب در دسترس شما پس از اذان یا دسترسی به آب خوراکی هیچ وقت از آب سرد درون یخچال یا سردکننده ها نخورید.
لطفا قبل از هر گونه آشامیدن سردی های سنگین کمی معده را با چای گرم یا مایعات گرم آماده کنید تا دچار لخته خون یا سکته ناگهانی و مرگ آنی نشوید.
اگر هم تشنگی شما بالاست حتما از آب معمولی شیر یا آب های معدنی خارج یخچال و کلا آب در دمای محیط استفاده کنید.
در طول ساعات سحر بهترین شیوه برای حفظ آب بدن تخم شربتی یا تخم ریحان در آب خوراکی است که چند ساعتی قرار گرفته باشد. بدون هیچ شیرین کننده ای فقط کمی عرقیات گیاهی مفید می تواند به شما در دوام بیشتر کمک کند آنهم فقط با توصیه طبیبان و پزشکان به اندازه مشخص و زمان مشخص
هموطنان عزیزی که روزه نمی گیرید یا اصلا روزه را تست نکرده اید.
جمال
۱۶:۰۴ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
تو رو به خدا بیماران رو دعا کنید
3 سالی هست که بخاطر بیماری دکتر اجازه ی روزه داری رو به من نمیده
همین چند روز پیش بود دوباره اعلام کرد امسال هم نمیتونی روزه بگیری
خدایا آخه این چه دردیه من گرفتم
خودت به داد بیماران برس
اللهم شفع کل مریض
ناشناس
۱۶:۴۳ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
الهم اشف کل مریض
ناشناس
۱۵:۲۶ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
مفیدبود تشکر
ناشناس
۱۵:۲۶ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
تشکر
ناشناس
۱۵:۲۶ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
سپاس از شما دوستان
ناشناس
۱۳:۱۳ ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸
خداوند به حق مریض مصلحتی کربلا تمام مریض هارو شفا بده
ان شالله