وی ازدیاد نسبی تقاضا در آستانه ماه مبارک رمضان را دلیل اصلی نوسان قیمت گوشت در بازار اعلام کرد و گفت: با توجه به کاهش قدرت خرید خانوار و گذشت چند روز ابتدایی ماه مبارک رمضان پیش بینی میشود که تقاضای چندانی در بازار وجود نداشته باشد.
بیشتر بخوانید: کاهش ۶ هزار تومانی نرخ هر کیلو شقه گوسفندی در بازار/ قیمت گوشت در ماه رمضان نوسانی نخواهد داشت
ملکی با بیان اینکه واردات کماکان سابق در حال انجام است، افزود: البته توزیع گوشتهای وارداتی همانند قبل گسترده نیست و تنها از طریق فروشگاهها و میادین انجام میشود.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی از افزایش ۳ تا ۵ هزارتومانی نرخ دام زنده در میادین خبر داد و گفت: هم اکنون هر کیلو دام زنده با نرخ ۴۳ تا ۴۷ هزارتومان در میادین عرضه میشود که با توجه به امتناع دامداران در عرضه نمیتوان پیش بینی خاصی راجع به وضعیت بازار طی روزهای آتی داشت.
وی ادامه داد: با توجه به بارندگیهای اخیر و شرایط مناسب علوفه در مراتع و صحرا، دامداران تعجیلی در عرضه دام ندارند و تنها در صورت خرید با نرخ دلخواه حاضر به عرضه هستند که همین امر زمینه را برای نوسان قیمت در بازار فراهم کرده است.
به گفته ملکی، علی رغم اختصاص ارز نیما و حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، هر کیلو لاشه وارداتی همچنان با نرخ ۸۱ هزار تومان به مصرف کننده عرضه میشود.
این مقام مسئول درباره آخرین وضعیت قاچاق دام گفت: با استمرار جلوگیری از خروج دام از مرزهای کشور پیش بینی میشود که با ازدیاد عرضه دام کمبودی در توزیع گوشت در بازار اتفاق نیفتد.
وی در پایان درباره تاثیر بارندگیهای اخیر بر میزان تولید تصریح کرد: اگرچه وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی تولید باید آمار را اعلام کند، اما در مجموع بارشهای اخیر در افزایش عرضه برههای نو به بازار بی تاثیر نیست.
انتهای پیام/
اختصاص ارز نیما تاثیری بر نوسان قیمت گوشت وارداتی نداشت