وی افزود: باغ وحش ارم در ۶ سال گذشته به صورت جدی موضوع بازگشت شیر ایرانی را دنبال کرد که پس از ۵ سال توانست موفق به عضویت اتحادیه باغ وحشهای اروپا در آید.
پرهیزکار گفت: موضوع انتقال گونههای در حال خطر انقراض باید با نظارت و تائیدیه اتحادیه باغ وحشهای اروپا باشد که امروز خوشبختانه پس از ۶ سال ما توانستیم این انتقال را انجام دهیم.
وی بیان کرد: باغ وحش ارم پس از آنکه جایگاه نگهداری دوگونه شیر ایرانی را تهیه کرد در چندین نوبت به تایید بازرسان و کارشناسان اتحادیه اروپا رسید و پس از آن با انتقال زیر گونه با ارزش به کشور موافقت شد.
مدیرعامل مجتمع ارم تصریح کرد: بر اساس ضوابط اتحادیه باغ وحشهای اروپا انتقال گونههای در خطر انقراض بین باغ وحشهای عضو اتحادیه صورت به صورت رایگان است.
وی افزود: از تمام باغ وحشهای کشور درخواست میکنم که به عضویت اتحادیه باغ وحشهای اروپا در بیایند چرا که ما میتوانیم از این طریق امکان تکثیر گونههای در خطر انقراض را در کشور بدست بیاوریم.
پرهیزکار در ادامه گفت:اگر باغ وحشهای کشور عضو اتحادیه نشوند ما مجبور میشویم براساس ضوابطی که آنها تعیین میکنند پس از تکثیر گونهای آن را به باغ وحشهای سایر کشورها منتقل کنیم.
انتهای پیام/