سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت:

انگ‌زدن یکی اتر مشکلات حوزه سلامت روان است

حاجبی گفت: یکی از مهمترین مشکلات در عرصه سلامت روان، انگ ناشی از مشکلاتی است که در این حوزه وجود دارد.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، احمد حاجبی مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت  اظهار کرد: در پنجمین جشنواره ملی و دومین جشنواره بین المللی عکس سلامت روان ۱۸ هزار عکس از سوی ۳ هزار و ۱۲۰ هنرمند عکاس از ۷۸ کشور جهان دریافت شد.

مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت با اعلام این خبر گفت: کیفیت برگزاری جشنواره از استاندارد بالایی برخوردار بود و در مدیریت برگزاری و داوری جشنواره رئیس و معاون فیاپ (فدراسیون بین المللی هنر عکاسی) حضور داشتند.

حاجبی افزود: تعداد عکس‌هایی که به جشنواره ارسال شده، تعداد کشور‌های شرکت کننده و هنرمندانی که به جشنواره عکس ارسال کرده اند در نوع خود یک رکورد محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: این جشنواره بین المللی که به همت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان هر ۲ سال یکبار برگزار می‌شود توانسته خود را به خوبی در منطقه و جهان معرفی کرده و مخاطبان زیادی را جذب کند.

مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت با بیان اینکه یکی از خروجی‌های ارزشمند این جشنواره کتابی است که از عکس‌ها در پایان جشنواره منتشر می‌شود، افزود: این کتاب می‌تواند به عنوان یک محتوا برای انتقال پیام‌های مورد نظر در حوزه سلامت روان به مخاطبان استفاده شود که با توجه به جذابیت عکاسی انتظار می‌رود همچون گذشته مورد استقبال مخاطبان قرار گیرد.

حاجبی درباره اهداف برگزاری این جشنواره گفت: یکی از مهمترین مشکلات در عرصه سلامت روان، انگ ناشی از مشکلاتی است که در این حوزه وجود دارد و باعث می‌شود مردم کمتر تمایل داشته باشند مشکلات روانشناختی خود را مطرح کرده یا به متخصص سلامت روان برای دریافت خدمت مراجعه کنند.

مبتلایان به اختلالات روانی تمایلی به مراجعه به پزشک ندارند

وی ادامه داد: البته در سال‌های اخیر با انگ زدایی‌هایی که انجام شده است، مردم راحت‌تر از گذشته به متخصص حوزه سلامت روان مراجعه می‌کنند، ولی باز هم در مقایسه با بیماری‌های جسمی عموم جامعه تمایل کمتری برای مراجعه به روان شناس یا روانپزشک دارند.

وی تصریح کرد: گاهی اوقات این امر به دلیل پایین بودن دانش مردم در زمینه سلامت روان و نگرش غلط آنان به این حوزه است. براساس مشاهدات ما در حوزه دریافت خدمت و تجربیاتی که در کشور‌ها وجود دارد، سواد سلامت روان در کشور رشد کافی نداشته و انتظار داریم که با مداخلاتی بتوانیم به مرور زمان با برداشتن انگ یا کاهش آن، رفتار‌های جستجوی کمک و حمایت طلبی از سوی گیرندگان خدمت در حوزه سلامت روان را تقویت کنیم.

مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت، گفت: برای اینکه بتوانیم به این هدف برسیم نیاز داریم از شیوه‌ها و ابزار‌های مختلفی استفاده کنیم. یکی از این شیوه‌ها استفاده از هنر عکاسی است که می‌تواند با جذابیت‌هایی که دارد شیوه مناسب و جذابی برای طرح موضوعات مختلف در حوزه سلامت روان باشد.

وی افزود: در این راستا معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان از سال ۸۹ اقدام به برگزاری جشنواره عکس کرده است که سه دوره اول آن به صورت ملی و دو دوره اخیر آن به صورت بین المللی برگزار شده است.

دکتر حاجبی ادامه داد: این جشنواره در دو شاخه رقابت عکس آزاد و رقابت در زمینه عکس‌هایی با موضوع سلامت روان برگزار می‌شود. یکی از نکات مهم نیز حمایت و همکاری خوب دفتر منطقه‌ای سازمان بهداشت جهانی در ایران با این جشنواره است.

گفتنی است، برگزاری نمایشگاه و مراسم اهدای جوایز برگزیدگان جشنواره بین المللی عکس در سلامت روان روز‌های ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت در زنجان خواهد بود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.