وی افزود: از پیگیری مقوله شفافیت خسته نمیشوم و منظور ما از پایهای دانستن موضوع شفافیت این است که وقتی شفافیت به عنوان گفتمان عمومی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مطرح شده است یعنی اینکه مدیراستان نباید آن شب خوابش ببرد تا اینکه صبح شود و مدیران خود را جمع کند و ببیند لایههای پیچ در پیچ موجود در سازمان مورد تصدی خود که مردم از آن آگاه هستند و موضوعاتی که مردم از آن خبرندارند کدامها هستند و اگر موردی هست که مردم از آن اطلاعی ندارند به شکل بسیار شفاف ازطریق سایت همگان را در جریان قراردهند.
شریعتمداری تصریح کرد: اگر وام ارزان قیمت اشتغال زایی پرداخت میشود باید عموم مردم ازاطلاعات دریافت کنندگان وام خبرداشته باشند چرا که اینها اطلاعات محرمانه نیست و همه مردم باید بدانند در طبقه بندیهای مختلف شغلی چه کسانی چه میزان وام دریافت گرفته اند که براساس همان وام از او توقع ایجاد اشتغال داشته باشند و چناچه فردی وام دریافت کرد و به ایجاد اشتغال منجر نشد بتوان موضوع را پیگیری و مطالبه کرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: شفافیت گام مهمی برای تحقق رونق تولید است و مدیران کل استانی نیز باید طرحهایی که وام ارزان قیمت اشتغالزایی گرفته اند و اشتغال ایجاد شده یا عدم اجرای طرح را رصد کنند تا در راستای رونق تولید اقدام شود.
وی تاکید کرد: باید اطلاعات افراد و طرحهایی که از این تسهیلات جهت اشتغالزایی مناطق روستایی و ... استفاده کرده اند قابل رصد و شفاف باشد تا مشخص شود چه اقداماتی انجام شده است، چرا که موضوعی برای پنهان کردن از مردم نداریم. اگر کسانی از این تسهیلات استفادهای غیر از اشتغالزایی و تکمیل طرح اعلامی داشته اند باید شناسایی و جریمه شوند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: اگرمیگوییم شفافیت یعنی اینکه هر فردی درکار خود هرمسئولیتی که دارد باید در راستای شفافیت گام بردارد. ما برای شفافیت با نهادهای بیرونی نیز درتعامل هستیم، طرح تهیه کرده ایم و کمیته ملی شفافیت تشکیل شده است، اما مدیران استانی ما نباید منتظرباشند که از مرکز به آنها دستوری ابلاغ شود بلکه باید از اتاق خود به بیرون شفاف سازی را آغاز کنند و ازبیرون روی سازمان نورافکن روشن باشد و فساد ستیزی به شکل جدی از داخل سازمان شروع شود.
بیشتر بخوانید: کارگران سهامدار کارخانهها میشوند
شریعتمداری تاکید کرد: فساد ستیزی وظیفه همه ماست و تنها محدود به بخشهای حراست، مدیرت عملکرد و ... نیست بلکه مدیران استان مسئول مبارزه با فساد در استان هستند و باید مردم از همه قراردادهای درون سازمانی نیز مطلع باشند، یعنی اگربه عنوان مثال سازمان بهزیستی به خیریهای یک مبلغ و به خیریه دیگر مبلغ دیگری کمک میکند باید مردم از میزان آن مبلغ آگاه باشند و همه اینها با پایهای سازی شفافیت درسازمانها اتفاق میافتد.
وی اشاره کرد: باید در زمینه ایجاد اشتغال روستایی، اقدامات انجام شده و میزان ایجاد شغل شفاف سازی انجام شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در زمینه مسائل فنی و حرفهای باید نهضت مهارت افزایی و خیران مهارت افزا درکشور شکل بگیرد و از همه امکانات در این حوزه بهره برده شود. این ماموریت تنها به سازمان آموزش فنی و حرفهای سپرده نشده است و باید مسئولان استانی نیزدر این مسیر حرکت کنند و تمام کارگاههای استان برای آموزشهای مهارتی تجهیز شوند.
شریعتمداری به مدیران استانی خود تاکید کرد که موضوع حقوقهای عقب افتاده را در واحدهای تولیدی با جدیت پیگیری کنند.
وی اظهارکرد: رخوت و سستی در کارها به هیچ عنوان پذیرفته شده نیست و همه باید با انگیزه و تلاش امور را پیش ببریم.
شایان ذکر است، وزیر تعاون، کارورفاه اجتماعی دراین نشست پنج ساعته نقطه نظرات و مشکلات مدیران استانی سراسرکشور و معاونان خود را شنید و به تک تک آنها پاسخ گفت و راه حلهایی برای آن ارائه کرد.
انتهای پیام/