وی با بیان اینکه دولت میبایست در افزایش قیمت بنزین شرایط کشور را بسنجد، اظهار داشت: در حال حاضر ۹۰۰ هزار میلیارد تومان یارانه پنهان در کشور وجود دارد، به طوری که قیمت یک لیتر آب بیشتر از یک لیتر بنزین است؛ هیچ جای دنیا این طور نیست.
عضو کمیسیون انرژی مجلس با تأکید بر اینکه در شرایط فعلی کشور نباید قیمت بنزین افزایش یابد، یکی از ملزومات تغییر در افزایش قیمت بنزین را استانداردسازی خودروها دانست و افزود: خودروهای استاندارد نیستند و زندگی نیز برای مردم گران شده، بنابراین چارهای برای آن اندیشیده شود.
بیشتر بخوانید: ماجرای دو نرخی شدن قیمت بنزین به کجا رسید؟
خالدی، بنزین را سرمایه ملی کشور دانست که متعلق به همه مردم است و گفت: معتقدم قشر متوسط به پایین از این ثروت ملی کمترین بهره را میبرد و وضع موجود قابل قبول نیست، اما باید برای هرگونه تغییر در قیمت بنزین، شرایط اقتصادی کشور نیز مدنظر قرار گیرد.
وی ادامه داد: حرفهای قشنگی برای منطقی کردن قیمت بنزین مطرح میشود، اما سؤال بنده این است که آیا حقوق و دستمزدها هم متناسب با تورم و واقعی است؟
عضو کمیسیون انرژی مجلس ادامه داد: شرایط اقتصادی امروز کشور و معیشت مردم در وضع مناسبی نیست و اجازه نمیدهد که قیمت بنزین را افزایش دهیم؛ البته مجلس نیز با این تغییرات جدید در افزلیش قیمت بنزین مخالف است.
خالدی، افزایش قیمت بنزین را خلاف عدالت دانست و گفت: به طور قطع، اجازه مجلس برای افزاش و یا تغییر قیمت بنزین شرط است، اما در شرایطی که قیمتها بیحساب و کتاب افزایش یافته، افزایش قیمت بنزین، نه تنها منطقی، بلکه به صلاح کشور هم نیست.
وی اضافه کرد: در شرایط موجود باید موضوع ثبات قیمتها و حمایت از تولید و همینطور رونق تولید ملی در اولویت دولت و مجلس قرار گیرد؛ باید قیمتها کنترل شود.
عضو کمیسیون انرژی مجلس در پایان با بیان اینکه مجلس مخالف افزایش قیمت بنزین در شرایط فعلی است، خاطرنشان کرد: شورای هماهنگی سران قوا باید موضوعات کلان را بررسی کند، نمیتواند به موضوع افزایش و یا تغییر در قیمت بنزین ورود داشته باشد.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/