وی افزود: با توجه به ازدیاد تقاضا برای خرید مرغ در ماه رمضان پیش بینی میشود که از ابتدای هفته آینده قیمت هر کیلو مرغ بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ تومان افزایش یابد.
چهار آیین با بیان اینکه تامین نهادههای دامی پاشنه آشیل صنعت مرغداری است، گفت: با وجود آنکه حوالههای تامین نهادههای دامی از سوی وزارت جهاد کشاورزی تایید شده است، اما همچنان مرغداران به سبب مشکلات حمل و نقل گرفتار تامین ذرت و کنجاله سویا مورد نیاز واحدهای مرغداری خود هستند.
بیشتر بخوانید: نرخ جدید مرغ و انواع مشتقات در بازار/ قیمت مرغ در ماه رمضان نوسانی نخواهد داشت
این مقام مسئول ادامه داد: با توجه به آنکه کامیون داران مبلغ اضافه پشت بارنامه برای حمل و نقل نهادههای دامی دریافت میکنند، بنابراین این امر در افزایش قیمت تمام شده هزینه تولید تاثیر بسزایی دارد.
وی با اشاره به اینکه نرخ نهادههای دامی در بازار همچنان نامتعارف است، بیان کرد: هم اکنون هر کیلو کنجاله سویا با نرخ ۵ هزار و ذرت یک هزار و ۷۵۰ تومان در بازار آزاد به مرغداران عرضه میشود که با این وجود نرخ کنونی مرغ، زیان مرغداران را در بر دارد.
چهار آیین قیمت مرغ در ماه رمضان را پیش بینی کرد و گفت: با توجه به آنکه کمبودی در عرضه مرغ برای ماه رمضان وجود ندارد، از این رو نوسان چندانی برای قیمت مرغ در بازار متصور نیستیم، این درحالی است که با استمرار مشکلات فعلی مرغداران در تامین نهادهها بدون تردید از اواخر ماه رمضان تولید با مشکلاتی روبرو خواهد شد که این امر بر نوسان قیمت مرغ در بازار بی تاثیر نیست.
وی از کاهش ۱۰ درصدی میزان جوجه ریزی در فروردین خبر داد و گفت: بنابر آخرین آمار در فروردین حدود ۱۰۰ میلیون قطعه در واحدهای مرغداری جوجه ریزی شده که نسبت به ماههای قبل تا حدودی کاهش یافته است.
این مقام مسئول ادامه داد: علی رغم کاهش ۱۰ درصدی جوجه ریزی، کمبودی در عرضه مرغ به بازار نداریم که بخواهیم بخشی از نیاز کشور را از طریق واردات جبران کنیم.
عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی در پایان نرخ واقعی هر کیلو مرغ زنده را ۹ هزار و ۲۰۰ و مرغ گرم در خرده فروشیها ۱۳ هزار و ۵۰۰ تا ۱۴ هزار تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به اختلاف نرخ واقعی با قیمت فروش مرغ در بازار، روزانه به طور متوسط صنعت مرغ گوشتی با زیان ۱۰۰ میلیارد تومانی روبروست.
انتهای پیام/