سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس اتحادیه محصولات کشاورزی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

برآورد دقیقی از میزان خسارت سرما به باغات نداریم/تولید بسیارمطلوب سیب درختی

نورانی گفت: شکوفه‌های درختان به طور کامل باز نشده است، از این رو برآورد دقیقی از خسارت وارده سرما به باغات کشور نداریم.

رضا نورانی، رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی در گفت‌وگو با  خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه بر آورد دقیقی از میزان خسارت سرمازدگی به باغات کشور نداریم، اظهار کرد: اگرچه برخی کارشناسان اعتقادی به برون رفت از خشکسالی ندارند، اما در مقابل برخی دانشمندان به سبب شرایط اقیانوس آرام براین باورند که وارد دوره ترسالی شده ایم.

وی افزود: با وجود آنکه بارندگی‌های اخیر موجب شد شرایط تولید در استان‌هایی که با چالش آب مواجه بودند، مطلوب شود، اما سرمای اخیر به بخشی از باغات خساراتی را وارد کرده است و اگر محصولات آسیب جدی ندیده باشند، وضعیت تولید در مقایسه با مدت مشابه سال قبل بسیار مناسب است.

نورانی درباره تاثیر بارندگی‌های اخیر بر تولید محصولات باغی گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که در استان‌هایی همچون اصفهان و چهارمحال و بختیاری، شرایط تولید سیب درختی بسیار مطلوب است، از این رو امیدواریم سرمای اخیر در تولید سیب درختی استان‌های آذربایجان غربی و شرقی خسارت چندانی وارد نکرده باشد.


بیشتر بخوانید: تولید میوه رکورد می‌زند/ سرمازدگی اخیر بر قیمت محصولات باغی اثر گذاشته است؟


رئیس اتحادیه محصولات کشاورزی ادامه داد: با توجه به اینکه شکوفه‌های درختان به طور کامل باز نشده است باید برای برآورد خسارت سرما به باغات، یک تا ۲ هفته دیگر منتظر ماند تا پس از بررسی نهایی بتوان آمار دقیق خسارت و تولید را اعلام کرد.

وی با بیان اینکه وضعیت آب در استان‌های چهار محال بختیاری و اصفهان بسیار خوب است، تصریح کرد: هم اکنون روستا‌های این مناطق از نظر ذخایر آب شرایط بسیار مطلوبی دارند به طوری که برخی چشمه‌ها که در طول ۵۰ سال گذشته خشک شده بودند، مجدد احیا شده اند.

نورانی با تاکید بر اینکه بارندگی‌های اخیر در بهبود وضعیت آب تاثیر بسزایی دارد، بیان کرد: متاسفانه بیشتر به جنبه‌های منفی این اتفاقات پرداختیم و این موهبت الهی را نادیده گرفته ایم.

این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: اگرچه سیلاب‌های اخیر بسیاری از مزارع گندم در استان‌های خوزستان، گلستان، گیلان و مازندران را زیر آب برد، اما از طرفی پر شدن تالاب ها، چشمه‌ها و سد‌ها را بعد از گذشت سال‌های متوالی خشکسالی به همراه داشت.

انتهای پیام/

چشمه های خشک شده مجدد احیا شدند

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.