سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال‌احمر:

پزشکان حج باید آگاه و مورد اطمینان حجاج باشند/ حج ایرانیان با ۸۰ هزار حاجی به زیبایی هرچه تمام مدیریت می‌شود

حجت‌الاسلام والمسلمین معزی با تاکید بر مسئولیت مهم پزشکان حج آن‌ها را بر ناصح، متقی و خیرخواه حجاج بودن توصیه و تاکید کرد.

به گزارش  گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت‌الاسلام والمسلمین معزی نماینده ولی فقیه در هلال‌احمر در گردهمایی نمایندگان استانی مرکز پزشکی حج و زیارت با یادآوری اینکه ماه شعبان، ماه پیامبر (ص) و طلب آمرزش و استغفار است، گفت: شعبان، ماه استغفار فراوان و پاک و آماده شدن برای استقبال از ماه مبارک رمضان است.

وی با بیان اینکه آیات و روایات بسیاری درباره حج و فواید آن وجود دارد، گفت: حج، مجموعه‌ای از تمامی اعمال در اسلام است و در بعد معنوی سود بسیاری را نصیب افراد می‌کند. در حج نماز، روزه، زکات، جهاد و طواف از اعمال مهم و مورد توصیه در اسلام است که در حج نیز انجام می‌شود.

نماینده، ولی فقیه در جمعیت هلال احمر افزود: بدون نماز حج صحیح نیست و طواف بدون نماز نیز اساسا درست نیست، از سویی کسی که توان قربانی کردن ندارد باید زکات بپردازد و همچنین حج، جهاد و کوشش در راه خدا یعنی رفتن به منا، عرفات و مشاعر دارد و در اصل حج، کوششی در راه پیشرفت و ترویج اسلام است.

وی همچنین به بخشی از کلام امیرالمومنین (ع) درباره حج در نهج‌البلاغه اشاره و اظهار کرد: به گفته امیرالمومنین (ع)، خداوند کعبه را پرچم و درفش اسلام قرار داده و همواره باید برافراشته باشد. ایشان در شب آخر زندگی خود در وصیت به امام حسن و حسین علیهم السلام و فرزندان خود و هر کسی که سخن او را می‌شنود، می‌فرمایند “خدا را خدا را، درباره خانه خدایتان؛ تا هستید این خانه را خالی نگذارید که اگر این خانه خالی شد، چنان عذاب الهی نصیبتان می‌شود که دیگر راه فرار ندارید. ”

حجت‌الاسلام والمسلمین معزی افزود: لذا در اسلام آمده است اگر مسلمانان آنقدر سرمایه نداشتند و فقیر بودند که نمی‌توانستند به حج بروند، حاکم مسلمین باید هزینه سفر آنان به حج را تامین کند و از سوی دیگر در کلام امیرالمومنین (ع) آمده است که حج وسیله تقرب به خدا و نزول رحمت خداوند و راهی برای رسیدن به بهشت و شست‌و شوی گناهان بندگان است به عبارتی حج وعده‌گاه آمرزش خداست و روایت است که اگر در شب قدر کسی آمرزیده نشد، منتظر روز عرفه بماند.

وی با اشاره به اینکه عالم خانه خداست و کعبه، به عنوان خانه خداوند بسیار ارزشمند، مشرف و محترم است، خاطرنشان کرد: هرکس گرد این خانه آید، با تایید توحید خداوند و با خلوص، خود را موحد دیده و خالص از شرک و ضد خدا دیده و همه توکل خود را به خدا معطوف خواهد کرد.

به گفته نماینده، ولی فقیه در جمعیت هلال‌احمر حج، در نهایت مرکز وحدت مسلمانان و افزایش همبستگی اسلام و مسلمین است تا جدای از تمامی منفعت‌های اخلاقی، سیاسی، فردی و ... گردهم آیند و به وحدت برسند.

وی طواف را از عبادات حج دانست و گفت: هیچ حجی بدون طواف ممکن نیست و این طواف به قدری مهم است که امام صادق (ع) به اسحاق ابن عمار از شاگردان خود گفته‌اند که هر کس این خانه را یک بار طواف کند، خداوند برای او هزار حسنه می‎نویسد و هزار بدی را از او پاک می‌کند. البته این مهم به شرط خلوص محقق می‌شود و ایشان تاکید کرده اند چیزی که از این طواف مهمتر است، آن کسی است که برای برادر مومنش حاجتی را برآورده کند که در این صورت خداوند برای او ثوابی می‌نویسد که به اندازه ۱۰ طواف، ثواب دارد.

وی مدیریت برخورداری جامعه حجاج از طبیبان آگاه و مورد اطمینان را بر عهده مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر دانست و گفت: مسئولیت پزشکان در حج از اهمیت بسیاری برخوردار است و طبیعی است که حجاج با بیماری در حج ناخودآگاه ترسیده و به پزشکان پناه می‌برند و لذا پزشکان باید با خیرخواهی و زبان ناصح خدمات خود را ارائه دهند و بدانند که به عنوان رابط میان خلق خدا و شفایی که خداوند به آن‌ها می‌دهد، نقش بسیار ارزشمندی را ایفا می‌کنند و لذا این طبیبان باید ابتدا افرادی متقی و مورد اطمینان باشند و بدانند که با خدمت به یک زائر ثوابی بیش از ۱۰ طواف نصیب آن‌ها می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: حج 98 ، حج و زیارت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.