سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کریمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

شرایط تحصیل اتباع خارجی فاقد مدارک هویتی در کشور

رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور درباره چگونگی تحصیل اتباع خارجی فاقد مدارک هویتی در مدارس کشور توضیح داد.

غلامرضا کریمی رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیت تحصیل اتباع خارجی در کشور، اظهار کرد: از سال ۹۳ و با توجه به فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر تحصیل تمامی افراد در سن تحصیل، ثبت‌نام دانش آموزان اتباع خارجی در مدارس کشور به طور جدی مورد توجه قرار گرفت.

وی ادامه داد: بنابر این فرمان اکنون ۴۷۰ هزار اتباع خارجی در مدارس ایرانی داخل کشور در حال تحصیل هستند و این روند برای سال‌های آتی هم تداوم خواهد داشت.

کریمی با اشاره به اینکه اتباع خارجی که فاقد مدارک اقامتی هستند هم می‌توانند در مدارس کشور تحصیل کنند، گفت: این افراد برای ورود به مدرسه باید در ابتدا از نظر سلامتی معاینه شوند و پس از اخذ کارت بهداشت و مراجعه به وزارت کشور مجوزی برای ثبت نام در مدارس ایرانی کسب کنند که این فرآیند نگرانی برای شرایط اقامتی آن‌ها ایجاد نمی‌کند و این موضوع صرفا برای نظارت بر سلامت اتباع خارجی است و اکنون بخشی از جمعیت دانش آموزی اتباع خارجی فاقد کارت اقامتی، اما از طریق مجوز حمایت تحصیلی امکان حضور در مدارس را پیدا کردند.

رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور تصریح کرد: البته دانش آموزان اتباعی می‌توانند به شرطی در مدارس ایرانی تحصیل کنند که حداقل ۶ ماه از مدت حضور آن‌ها در کشور گذشته باشد و علت این شرط به این دلیل است که نخواهیم مهاجرت به داخل کشور را به بهانه تحصیل رواج دهیم.

وی درباره فرآیند تحصیل اتباع خارجی در کشور با توجه به شرایط اقتصادی فعلی اظهار کرد: بر اساس فرمان رهبری همچنان روند پوشش تحصیلی اتباع خارجی لازم التعلیم را در دستور کار داریم و این روال در سال‌های آتی هم تغییر نخواهد کرد.

کریمی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه دانش آموزان اتباع خارجی برای تحصیل در مدارس کشور باید شهریه واریز کنند یا خیر، بیان کرد: اتباع خارجی با اخذ مجوز ثبت نام امکان تحصیل در مدارس محل زندگی خود را پیدا می‌کنند و اخذ شهریه و یا هزینه اضافی صرفا به دلیل اتباع خارجی بودن مورد تایید نیست و تخلف محسوب می‌شود چرا که این دانش آموزان همانند دانش آموزان ایرانی و در کنار آن‌ها امکان تحصیل دارند.

رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور ادامه داد: البته در مواردی که مدرسه برای تمام دانش آموزان مبلغی به عنوان شهریه کلاس فوق برنامه یا مواردی از این قبیل در نظر گرفته باشند، دانش آموزان اتباع خارجی هم باید این مبلغ را بپردازند و از این قاعده مستثنی نمی‌شوند.

انتهای پیام/

تحصیل ۴۷۰  هزار تبعه خارجی در مدارس داخل کشور

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.