وی ادامه داد: اصل بدهی مراکز درمانی بیمارستانهای دولتی پرداخت شده و تنها سود ناشی از اوراق مشارکت مراکز درمانی دولتی باقی مانده است.
مدیرکل سازمان بیمه سلامت استان تهران تاکید کرد: هزینه درمانی مراکز درمانی و بیمارستانهای استان تهران ماهیانه بین ۱۶۰ تا ۱۷۰ میلیارد تومان در بخشهای دولتی و خصوصی است و امروزه در ۶ هزار مرکز با بیمه سلامت در استان تهران قرارداد دارند.
فرزین بیان کرد: هنگام پرداخت مطالبات بدهی بخشهای دیالیز و داروخانهها در اولویت اول ما قرار دارند، اما به طور کلی بخش خصوصی تا مهر ماه ۹۷ به طور کامل تصفیه شده و به غیر از درمانگاهها و بیمارستانها بقیه مراکز خصوصی طلب آبان ماه آنها پرداخت شده است.
وی افزود: مراکز دولتی ۷۰ درصد از طلبشان از بیمه سلامت استان تهران و ماه آبان را به طور کامل دریافت کردهاند و اسناد اسفند ماه ۹۷ مراکز دولتی نیز در دست بررسی است.
مدیرکل سازمان بیمه سلامت استان تهران اضافه کرد: عمده بیمارستانهای دولتی میتوانند اسنادشان بعد از ۴۵ روز به ما ارسال کنند و ما یک ماه فرصت بررسی اسناد را داریم.
فرزین ادامه داد: ۷۰ درصد از بدهی بخش دولتی پرداخت شده است و به طور کلی ما یک ماه مطالبات مراکز دولتی را پرداخت نکردهایم.
وی با اشاره به اینکه اسناد مراکز خصوصی مربوط به ماه بهمن ۹۷ در حال رسیدگی است، گفت: ما در حدود ۲ ماه از طلب آنها را پرداخت نکردهایم.
مدیرکل سازمان بیمه سلامت استان تهران با اشاره به اینکه ۶۰ درصد از بدهی بیمه سلامت مربوط به مراکز دولتی و بقیه برای بخش خصوصی است، ادامه داد: در یک دورهای مطالبات داروهای بیماران خاص جدا پرداخت میشد، اما امروزه مطالبات داروخانهها و طلب داروهای عادی و خاص با هم تصفیه میشود.
فرزین گفت: هزینههای دارویی ما به طور متوسط در بخش خصوصی ماهیانه ۲۰ میلیارد تومان است و مطالبات داروهای بخش دولتی با هزینههای بخش بستری و سرپایی پرداخت میشود.
وی یادآوری کرد: هزینه داروخانههای خاص مانند ۱۳ آبان به طور متوسط ماهیانه ۸ تا ۹ میلیارد تومان است و پرداخت طلب بخشهای دیالیز و داروخانهها همیشه در اولویت سازمان بیمه سلامت استان تهران قرار دارد.
انتهای پیام/