وی افزود: سند اجرایی توسعه زنبورداری کشور در حال تدوین است.
مشیر غفاری ادامه داد: با وجود پتانسیلهای خوب در حوزه زنبورداری از جمله ۲۵۰ تعاونی، ۲۶ اتحادیه، یک اتحادیه سراسری، یک صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی و انجمن علمی، توسعه این حرفه در بخش کشاورزی بر افزایش تولید و کیفیت محصولات با گردافشانی تاثیر گذار خواهد بود.
بیشتر بخوانید: ایران جزء 5 کشور برتر تولیدکننده عسل دنیا/ با برندسازی تولیدات عسل دغدغه خانوارها به پایان میرسد
مجری طرح توسعه زنبورداری کشور افزود: محصولات اصلی زنبور عسل مانند ژل رویال، گرده گل، موم عسل و زهر زنبور عسل ارزش بالایی برای این حرفه و جمعیت ۸۵ هزار نفری زنبورداری کشور به همراه دارد.
وی ابراز امیدورای کرد که همکاری مشترک وزارتخانههای جهاد کشاورزی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی به منظور توسعه صنعت زنبورداری ادامه پیدا کند.
در این مراسم، مدیر ارشد پروژه سازمان توسعه صنعتی ملل متحد موسوم به یونیدو (UNIDO) بر نوآوری و خلاقیت به منظور پیشرفت صنعت زنبورداری در ایران تاکید کرد و گفت: صنعت زنبورداری در ایران نیاز دارد که به تکنولوزیهای جدید متصل شود.
باکالی افزود: تکنولوژیهای جدید از جمله Block Chain به ایجاد شفافیت در حوزه عسل و زنبورداری و دسترسی آسانتر به بازار کمک میکند.
وی ادامه داد: از طریق این تکنولوژی، اطلاعات مربوط به تولید کننده، منطقه تولید شده و سایر اطلاعات در زنجیره ارزش برای مصرف کنندگان و تولیدکنندگان عسل و فرآوردههای آن قابل دسترسی است.
این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: کارآفرینی بدون نوآوری امکان پذیر نیست و در سایه تکنولوژیهای جدید میتوان به اهداف توسعه صنعت زنبورداری در ایران دست یافت.
انتهای پیام/