سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در گفتگو با باشگاه خبرنگاران خبر داد؛

حضور ۱۵۰۰ بیمار تالاسمی در سیستان و بلوچستان +آموزش‌های حذف تالاسمی در منطقه

امینی‌فر گفت: برای عاقدان محلی دوره‌های آموزشی برگزار شده است تا هنگام خواندن خطبه عقد آزمایش‌های قبل از ازدواج را بررسی کنند.

امینی فر رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: در حال حاضر ۱۵۰۰ بیمار تالاسمی در منطقه استان سیستان و بلوچستان حضور دارند که ۶۰ درصد بیماران در  مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر هستند.

وی با اشاره به اینکه برنامه‌ریزی خوبی در راستای حذف تالاسمی در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر انجام شده است، ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر برای عاقدان محلی دوره‌های آموزشی را برگزار کرده است تا این افراد در هنگام خواندن خطبه عقد آزمایش‌های قبل از ازدواج را بررسی کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر تاکید کرد: با تشخیص به موقع بیماری تالاسمی جنین، قبل از سه ماهگی امکان سقط وجود دارد و در حال حاضر خدمات خوبی  مانند تزریق منظم خون و تامین دارو‌ی بیماران تالاسمی ارائه می‌شود.

ابتلای ۶۰۰ نفر به ایدز در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر

امینی فر در خصوص تعداد افراد مبتلا به ایدز بیان کرد: در حال حاضر ۶۰۰ نفر در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر مبتلا به ایدز هستند که بیشتر این افراد از طریق سرنگ آلوده به این عارضه مبتلا شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در راستای کاهش آمار انتقال ایدز، پاتوق افراد معتاد شناسایی شده است، افزود: خوشبختانه خدمات خوبی به بیماران مبتلا به ایدز داده می‌شود که درمان به موقع بیماران و شناسایی افراد مبتلا به ایدز از جمله اقدامات علوم پزشکی ایرانشهر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر درباره میزان طلب دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر از صندوق‌های بیمه‌گر گفت: در حال حاضر کارانه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر نزدیک به سه ماه عقب افتاده است، اما خوشبختانه وضعیت دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر نسبت به سایر مراکز بهتر است.

بدهی بیمه سلامت به علوم پزشکی ایرانشهر به ۶ ماه رسیده است

امینی فر یادآوری کرد: امیدوارم مناطق محروم اولویت اول در پرداخت مطالبات بیمه به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور باشند، ماهیانه ۸.۵ میلیارد تومان از بیمه سلامت طلب داریم و دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر حدود ۶ ماه از بیمه سلامت طلبکار است.

وی با اشاره به اینکه طلب داروخانه‌های دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ۶ ماه است، گفت: بدهی بیمه تامین اجتماعی به دانشگاه علوم پزشکی در حدود یکسال است که پرداخت نشده است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.