امیرزاده هدف از نوشتن این اثر را چنین توضیح داد: یک سری حرفهای نگفته در من بود که دلم میخواست آنها را در یک شخصیت بوجود بیاورم و ارائه دهم و آن شخصیت خسرو بود که حرفهای دلم را به جامعهی مورد نظرم میزد.
وی دربارهی انتشار آثار دیگری از خود گفت: دو کار دیگر در دست دارم که امیدوارم تا پایان امسال آماده کرده و به نمایشگاه سال بعد برسانم.
نویسندهی کتاب «پس از خورشید» دربارهی نکتهی جالب و قابل توجه در اثر خود خاطرنشان کرد: عشق همیشه جنجالبرانگیز و جذاب است. عنصر عشق را در کنار هر حادثهای که بیاوریم ترغیبی برای حضور مخاطب است، اما عنصر مهمتر جدال بین احساس و عقل، شیطان و خدا و جدال بین نفس و رحمانیت است که من فکر میکنم این کشمکشها برای خواننده جذاب باشد.
امیرزاده دربارهی نقش موثر اهالی قلم در فرهنگسازی کتاب در میان مردم تصریح کرد: من تلاش کردم که از طریق فضای مجازی با مخاطبان خودم ارتباط بگیرم و بخش عظیمی از افرادی که کتاب مرا خریداری و مطالعه میکنند، آدمهایی هستند که در فضای مجازی با من آشنا شده و از طریق رسانهی شخصی ارتباط نزدیکتری با من دارند و این موضوع در تاثیرگذاری نقش من در فرهنگسازی کتاب موثر است.
امیرزاده درخصوص اقداماتی که برای آشتی مردم ایران با کتاب و کتابخوانی نیاز است، اظهار کرد: چند مسئله در بحث کتابخوانی مطرح است و یکی از آنها؛ بحث اقتصادی است که به عدم شرایط مناسب اقتصادی، قیمت کاغذ و گرانی کتاب مربوط میشود و مردم نمیتوانند کتاب را در سبد فرهنگی خود قرار دهند، اما با حضور کتابهای مجازی و کاهش قیمت کاغذی کتاب، بازار کتابخوانی گرم شده و بیشتر در اختیار مردم قرار گرفتهاست.
معصومه امیرزاده در پایان گفت: امیدوارم از عشقی که در این کتاب جاری و ساری است لذت ببرید و همراه با کاراکترهای کتاب، فراز و فرودهای روحی و روانیشان را درک کنید.
انتهای پیام/