سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خسارت ۱۰۸ میلیارد تومان به کشاورزی کردستان براثربارندگی‌های فروردین

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان از خسارت ۱۰۸ میلیارد تومانی ناشی از سیل و بارندگی‌های فروردین‌ماه به بخش کشاورزی استان خبر داد.

به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، خالد جعفری گفت:براثر بارندگی شدید و جاری شدن سیل فروردین ماه ۹۸ به طور تقریبی تاکنون ۱۰۸ میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی استان کردستان وارد شده است.

وی افزود: براساس دستورالعمل مبنی بر امهال تسهیلات کشاورزان خسارت‌دیده در سال گذشته از ۳۸ میلیارد تومان تخصیص ابلاغی از مرکز به استان کردستان، تسهیلات دریافتی کشاورزان خسارت‌دیده ناشی از سرمازدگی فروردین و اردیبهشت ماه ۹۷ امهال شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: در سال جاری جبران خسارت‌ها بصورت تعیین خسارت به کشاورزانی که در اثر بارندگی‌های فروردین ۹۸ دچار خسارت شدند تا حد امکان پرداخت می‌شود.

وی تاکید کرد: شهرستان قروه با ۲۰.۲ میلیارد تومان و بیجار با ۱۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان کامیاران ۱۶ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان و سنندج با ۱۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بیشترین خسارت را متحمل شده‌اند.

جعفری یادآور شد: از زیربخش‌های بخش کشاورزی استان کردستان دام و طیور آبزیان و زنبور عسل ۵۳ درصد بیشترین خسارت و باغبانی با ۲۶ درصد، زراعت ۹ و نیم درصد، آب و خاک ۱۱ و نیم سایر زیربخش‌ها ۲ د‌رصد از خسارت‌های اخیر ناشی از سیل را به خود اختصاص داده‌اند.

وی در ادامه عنوان کرد: در مجموع استان ۵ هزار و ۵۰۵ واحد انبار علوفه دچار خسارت شدند که شهرستان قروه با ۲ هزار و ۳۹۴ واحد و بیجار یک هزار و ۷۰۰ واحد از شهرستان‌های بودند که بیشترین امار خسارت را داشته‌اند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان اظهار داشت:۸ هزار و ۸۹۰ هکتار از اراضی استان نیز متحمل خسارت ناشی از بارندگی‌های فروردین ۹۸ شدند که شهرستان دیواندره با ۷ هزار و ۴۰ هکتار و شهرستان مریوان با ۱ هزار و ۲۰۰ هکتار بیشترین خسارت را متحمل شدند.

به گفته جعفری، اکیپ‌های بررسی خسارت در ایام تعطیلات نوروز با وجود بارندگی‌های سنگین به بررسی خسارت پرداختند این بررسی‌ها کماکان ادامه دارد و به زودی آمار نهایی خسارت‌های وارد شده به بخش کشاورزی استان مشخص و در کارگروه استانی عنوان خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد:کارگروه‌های بررسی و تعیین خسارت در شهرستان‌ها فعال و با تشکیل جلسات با حضور فرمانداران شهرستانی نتایج خسارت را نهایی خواهند کرد و پس ثبت در سامانه سجاد پرونده‌های خسارات را به کارگروه استانی منتقل و کارگروه استانی پس از تخصیص اعتبار از مرکز طبق دستورالعمل‌های مربوطه نسبت به پرداخت کمک بلاعوض و تسهیلات کم‌بهره متناسب با سطح و میزان خسارات وارده به عرصه و واحد تولیدی به بهره‌بردار اقدام خواهند کرد.

انتهای پیام/م

۵ هزار و ۵۰۵ واحد انبار علوفه  در کردستان دچار خسارت شدند

 

برچسب ها: تسهیلات ، کشاورزان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.