وی افزود: انتظار داریم سواحل مکران به جایگاه جمعیت و قلب تپنده اقتصادی ایران تبدیل شود، اما متاسفانه خبری از تمرکز جمعیتی نیست.
جلالی گفت: در اغلب مواقع برنامه ریزیهای اقتصادی از خشکی به دریاست یعنی نگاه اقتصادی دریا محور نداریم. حتی روند اقتصادی دریاها هم با منابع مناطق خشکی برنامه ریزی میشود.
مدیر کل تقسیمات کشوری وزارت کشور گفت: این امر سبب میشود که مسافرانی که به پهنه دریایی کشورمان وارد میشوند تجربههای اقتصاد دریا محور ما را جدی نگیرند و تداوم این شرایط عملا اقتصاد دریا محور را به زوال و انکار دچار می کند.
بیشتر بخوانید: خلیج فارس را با ابعاد گستردهتر معرفی خواهیم کرد/ انتشار چارتهای بین المللی خلیج فارس توسط ایران نوعی حفظ مالکیت است
وی ادامه داد: مدیریت چند نقطه از نقاط دریایی از جمله هرمزگان و بوشهر را به استانهای دور از دریا منتقل کرده ایم که معتقدم باید استقلال اقتصادی به خود نقاط مذکور داده شود. تمدن خلیج فارس نشان می دهد که در برهه ای از زمان ایران یک هزار و ۲۰۰ کشتی را برای تجارت جهانی با تجربه بین المللی بدور از احساسات مدیریت کرده است.
جلالی با اشاره به اینکه سکونت گاه ایرانیان در خلیج فارس از عصر هخامنشیان تاکنون وجود داشته است و قرارگیری آن منطقه در تقسیمات کشوری وزارت کشور بسیار حائز اهمیت بوده است، بیان کرد: این تمدن به گونه ای است که در کشتیهای قدیم غرق شده در خلیج فارس، سکههای پارسی کشف شده است؛ بنابراین بسیاری از دلایل و اسناد تاریخی؛ هویت "نام خلیج فارس" را نشان می دهد.
انتهای پیام/