وزیر علوم تحقیقات و فناوری ادامه داد: تاریخچه شکل گیری دانشگاههای امروزی نشان میدهد که با هدف تربیت تئوری کارشناس دانشگاه ها را تشکیل دادهایم و به همین دلیل سایه آموزش بر دیکر ماموریتها سنگینی میکند.
وی درباره ماموریت جدید دانشگاهها گفت: نگاه جدید به دانشگاهها میتواند سبب تغییر خط مشی علم و فناوری شود.
غلامی اظهار کرد: افتخارات آموزش عالی کم نیست، اما باید بیشتر شود، البته در بازنگری دروس و سر فصلها برنامههای خوبی انجام شده اما وجود و یک کار مستمر پویا در حوزه آموزش عالی لازم است.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری ادامه داد: به یک کار درست علمی و قوی احتیاج داریم و توجه به مولفههای آموزش عالی اصل مهمی است و اساتید باید نگاه جامع و گستردهای داشته باشند.
وی درباره عملکرد اساتید گفت: رها کردن آموزش و نبود تجربه راه به جایی نمیبرد و اساتید با تجربه باید در کنار جوانان باشند.
غلامی درباره فارغ التحصیلان گفت: تربیت جوانان و فارغ التحصیلان نیازمند برنامهای جدی و ایجاد نگاه کارشناسانه در میان دانشگاهیان برنامه مهمی است.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری گفت: در جهان کنونی ارتباطات بسیار نزدیک و فاصلهها کوتاه است و حضور افکار و اندیشههای مختلف در فضای مجازی فراوان است و برهمین اساس تعاریف دانشگاهی اهمیت بسیاری پیدا میکنند.
وی با بیان اینکه ایران دارای ظرفیتهای خوبی است، گفت: تربیت این نیروی انسانی و افزایش کارایی و ظرفیت قابل توجه آنها برای ما اهمیت بسیاری دارد و اساتید باید به این موضوع توجه داشته باشند.
غلامی افزود: اشتعال پذیری دانشجویان بحث اصلی ماست و به نظر میرسد برخی از توانمندیها در دورههای مهارت آموزی تقویت میشوند.
وزیر علوم تحقیقات و فناوری تصریح کرد: در حوزه آموزش توفیقاتی خوب داشته ایم و اساتید گرانقدری با عشق و علاقه دانشجویان را تربیت میکنند و نیاز داریم که دانشگاهها از جوانان حمایت بیشتری کنند.
وی درباره دانشجویان بیان کرد: دانشجویان باید بدانند که در آینده کجا قرار خواهند داشت و خود را برای آینده آماده کنند.
انتهای پیام/