وی ادامه داد:دربرابر آن هم هرچه مسائل کشور در ابهام و پیچ و خمهای اقدامات پنهانی شکل بگیرد هم زمینهسازی برای فساد ایجاد خواهد شد و هم باعث خواهد شد که ظلم و فساد در کنار هم عدالت را از بین ببرد.
کنعانی مقدم با اشاره به آفتهای عدم شفافیت اموال مسئولان گفت: مسئولانی که در معرض امضاهای طلایی هستند و با امضاهای خود میتوانند بودجهها را جابهجا کرده و مجوزهایی را صادر کنند، اگر درآمد و کارکردهای اقتصادی خود و خانوادهشان را شفاف نکنند، قطعا موجب بروز مفاسد سازمان یافته و یا استفاده از رانتهای سیاسی خواهد شد، از همین رو قوه قضاییه باید به طور جدی در این موضوع ورود کرده و حتی قبل از ارائه پذیرش مسئولیت به تعیین اموال آنان بپردازد.
این فعال اصولگرا با اشاره به ضرورت رسیدگی به اموال مسولان پیش از انتصاب آنان به سمت جدید تاکید کرد: مجددا تاکید میکنم که نباید ابتدابه فردی مسئولیت سپرده شود و پس از آنکه چند هزار میلیارد ثروت جمع کرد از او پرسید که این اموال را از کجا آورده ای، به نظرمن باید قبل از اینکه یک فرد مسئولیتی را بپذیرد، به داراییهایش باید رسیدگی شود.
کنعانی مقدم با اشاره به موانع اجرای طرح شفافیت اموال مسئولان خاطرنشان کرد: البته در این مسیر چند حالت ممکن است بوجود بیاید برای مثال ممکن است افرادی که از این نظر مشکل دارند از مسند قدرت کنارهگیری کرده تا در این مسئله مورد بازخواست قرار نگیرد، همچنین افرادی که در این کارها حرفهای هستند ممکن است با حسابسازی اموال خود را پنهان کنند و اجازه ندهند کاری انجام شود علاوه بر این افرادی هم که از رانتهای سیاسی برخوردارند خط قرمزی برای مسئولین خواهند شد و برخی از مسئولین ممکن است در مقابل قوه قضاییه اعلام کنند که نباید روی آنها دست بگذارید.
فعال اصولگرا ادامه داد: همچنین ممکن است حتی پس از بازداشت این افراد با اعمال نفوذهای خود نگذارند به پروندهشان رسیدگی شود و یا حتی اگر در هم نهایت قوه قضاییه آنها را بازداشت و محاکمه کند در روند اجرای حکم آنها شاهد اعمال نفوذهایی شویم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر افکار عمومی و رسانهها طوری مدیریت کنند که این موضوع تبدیل به خواست عمومی مردم شود ، مردم در صحنه حضور داشته باشند و پیگیر این موضوع باشند بسیاری از این موانع برطرف خواهد شد.
انتهای پیام/