وی ادامه داد: ۵۰ درصد از جمعیت جامعه را زنان تشکیل میدهند و همین امر میطلبد که شکاف جنسیتی در مدیریت از بین برود.
علی محمدی اظهار داشت: ۳۰ درصد از سهم مدیریت را دولت برای بانوان تعیین کرده و ما خواهان تحقق برداشتن شکاف جنسیتی هستیم.
وی اظهار داشت: در استان همدان ۸۰ مشاور امور بانوان در ادارهها و نهادهای مختلف فعال هستند و ضروری است که از توانمندی زنان در جامعه اسلامی استفاده بیشتری شود.
وی با تاکید بر اینکه دختران و زنان جامعه باید با بالابردن توانمندیها اعتماد به نفس خود را افزایش دهند افزود: دختران باید با ارایه فکر و ایده برتری خود را نشان دهند.
مشاور امور بانوان استانداری همدان عنوان کرد: فضاهای شهری فضای تحریمی است و فضایی برای ایجاد نشاط اجتماعی در بانوان وجود ندارد.
علی محمدی با تاکید بر اینکه اسلام بر نشاط بانوان تاکید کرده ادامه داد: نشاط بانوان نشاط را در منزل و برای خانواده به ارمغان میآورد.
وی اظهار داشت: حوزههای علمیه در راستای آموزش نشاط اسلامی به دختران تلاش کنند و از تریبونها و در پای منبرها به مردان رفتار مناسب با دختران آموزش داده شود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری همدان اظهار داشت: اگر پوشش دختران و رفتار آنها نگران کننده شده است در اصل این گلایه را باید از جامعه اسلامی داشت.
علی محمدی مهمترین مطالبه بانوان و دختران را نشاط دانست و گفت: این قشر، مطالبه گر وجود مکانی برای نشاط هستند البته نشاطی که در حوزه شرع بگنجد و برای آنها در جامعه تابو نباشد.
مدیرکل امور بانوان استانداری همدان ادامه داد: دختران متقاضی وجود یک فضای مفرح ورزشی در فضای باز هستند که امید است به کمک همه اقشار برای ایجاد امنیت روانی و نشاط اجتماعی دختران تلاش کرد.
علی محمدی با اشاره بیانات رهبر معظم انقلاب در بیانیه دوم انقلاب نسبت به بانوان تاکید کرد: باید زمینه حضور بانوان مبلغ در روستاها نیز فراهم شود.
وی ادامه داد: روستاها در معرض آسیب هستند چرا که امروزه موبایل و ماهواره به روستا رسیده، اما بانوان مبلغ به روستاها اعزام نمیشوند.
انتهای پیام/ج