سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۵۹ درصد قارچ خوراکی استان یزد در واحد‌های کوچک و خانگی تولید می‌شود

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان یزدگفت: ۲۰۰ تن قارچ در واحد‌های کوچک و ۱۴۰ تن در واحد‌های صنعتی در سطح استان تولید می‌شود.

عباس ملانوری سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان یزد در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ، با اشاره به تولید ۵۹ درصد قارچ خوراکی استان یزد در واحد‌های کوچک و خانگی، گفت: ۲۰۰ تن قارچ در واحد‌های کوچک و ۱۴۰ تن در واحد‌های صنعتی در سطح استان تولید می‌شود.

وی افزود: در استان ۲ واحد صنعتی و ۱۷۰ واحد تولیدی کوچک و خانگی در راستای تولید قارچ وجود دارد.

ملانوری بیان کرد: نداشتن بازار فروش دائمی و مستمر، نبود تولید کمپوست در استان و نبود صنایع تبدیلی و فراوری محصول قارچ از جمله مشکلات تولید قارچ در استان یزد محسوب می‌شود.

 معاونت بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه قارچ‌های خوراکی منبع املاح مورد نیاز بدن مانند پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، سولفور و فسفر است، افزود: عمده‌ترین گونه‌های قارچ خوراکی که در ایران تولید می‌شوند، شامل قارچ دکمه‌ای و قارچ صدفی است.

انتهای پیام/ی

تولید ۵۹ درصد قارچ خوراکی استان یزد در واحد‌های کوچک و خانگی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.