بیشتر بخوانید؛ میزان بارندگی در کدامیک از نقاط کشور بیشتر است؟
وی افزود: بارندگیها موجب شد حجم سدهای تهران به ۸۶۶ میلیون متر مکعب برسند که این آمار در سال گذشته ۶۴۱ میلیون بوده است.
مدیر عامل سازمان آب و فاضلاب تهران ادامه داد: تکمیل رینگ پیرامون شهر تهران از اولویتهای امسال است که با انجام این طرح پروژه آبرسانی تهران به بهترین نحو ممکن انجام میشود.
بختیاری گفت: پروسه رینگ تهران تقریباً انجام شده که با احداث سد ماملو قسمت جنوبی را وارد پروژه آبرسانی خواهد کرد.
مدیر عامل سازمان آب و فاضلاب تهران ادامه داد: در این طرح که طرح بسیار بزرگی است ۵ سد تهران به یکدیگر وصل شده و با یکدیگر تبادل آب دارند.
وی ادامه داد: از دیگر اقدامات انجام شده در این خصوص احداث مخازن و چاههای آب است که این سدها و چاهها موجب شد در بارندگیهای اخیر که اوج آنها در ۱۲ فروردین بود استان تهران بتواند این بحران را پشت سر بگذارد.
مدیر عامل سازمان آب و فاضلاب تهران ادامه داد: اگر این زیرساختها نبود به طور حتم در تاریخ ۱۲ و ۱۳ فروردین ماه تهران با بحران جدیای روبرو میشد.
مدیر عامل سازمان آب و فاضلاب تهران ادامه داد: مدیریت بحران در حالی انجام شد که ۱۸ ساعت به طور کامل سد لتیان از دست رفته بود.
بختیاری در خصوص احداث تصفیهخانههای تهران گفت: پیشتر در تهران ۷ تصفیهخانه وجود داشت که این تعداد امروز به ۱۲ مورد رسیده است و با همفکری و مدیریتی که با شهردار تهران داشتیم توانستیم مدیریت آن را به نحو مطلوب انجام دهیم.
وی ادامه داد: سعی ما در این طرح این بود که فاضلاب همانجا بماند و از انتقال و جابجایی آن خودداری شود که امروز در احداث و تکمیل آن ۷۵ درصد پیشرفت داشتیم.
انتهای پیام/