سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استاندار خراسان رضوی:

برنامه ریزی‌ها برای ارتقای فرهنگ سلامت باید عملیاتی باشد / یک مصوبه‌ی اجرایی بهتر از چند مصوبه غیر کاربردی است

استاندار خراسان رضوی گفت: برنامه ریزی‌ها در زمینه ارتقا فرهنگ سلامت باید عملیاتی و کار بردی باشد تا آثار و نتایج آن قابل ارزیابی باشد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علیرضا رزم حسینی استاندار خراسان رضوی در یکصد و بیست و چهارمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان که در دفتر نماینده ولی فقیه و امام جمعه مشهد برگزار شد، گفت: پیشنهاد می‌کنم که یک یا دو برنامه عمل گرایانه در جلسه شورای فرهنگ عمومی به تصویب برسد که تاثیر آن در جامعه مشخص باشد.

وی افزود: به نظر بنده یک مصوبه عملیاتی و اجرایی بهتر از چند مصوبه غیرکاربری است که هیچ نتیجه‌ای در جامعه نخواهد داشت لذا به نظر می‌رسد که سند ارتقای فرهنگ سلامت باید کاربردی شده و در آن نقش هر یک از دستگاه‌های اجرایی مشخص شود.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه همه نهاد‌ها باید در راستای ارتقای فرهنگ سلامت تلاش کنند، اظهار کرد: با توجه به اینکه دستگاه‌های اجرایی وظایف مختلفی دارند، باید تکالیف هر مجموعه در این زمینه به صورت مشخص تعریف و ابلاغ شود تا بتوان از دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بازه‌های زمانی سه ماهه گزارش عملکرد دریافت کرد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد هم در ادامه این جلسه با تایید اظهارات استاندار گفت: موضوع ارتقای فرهنگ سلامت باید به صورت عملیاتی دنبال شود در غیر این صورت صرفا توصیه و سفارش نتیجه‌ای نخواهد داشت.

آیت الله سید احمد علم الهدی با بیان اینکه سند ارتقای فرهنگ سلامت شامل دو بخش اجتماعی‌معنوی و درمانی است، علت انتخاب دانشگاه علوم پزشکی به عنوان متولی این برنامه، رویکرد درمانی این نهاد است بنابراین پیشنهاد می‌کنم که مسئولیت بخش اجتماعی و معنوی سند ارتقای فرهنگ سلامت برعهده متخصصان این حوزه قرار گیرد.
 
انتهای پیام//ف.ح
 


بررسی سند ارتقای فرهنگ سلامت در خراسان رضوی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.