وی افزود: تسهیلات ۱۸۰۰ میلیارد تومانی با کارمزد ۱۵ درصد در اختیار کشاورزان قرار میگیرد.
بیشتر بخوانید: رشد ۵۳ درصدی تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی نسبت به سال ۹۶
عباسی ادامه داد: با افزایش کمی و کیفی محصولات و درآمد کشاورزان، تقاضا برای مکانیزاسیون افزایش و تسهیلات مربوط به خط اعتباری شماره (۷) به طور کامل جذب شود.
این مقام مسئول ادامه داد: از ۱۸۰۰ میلیارد تومان خط اعتباری شماره (۷) مبلغ یک هزار میلیارد تومان به مکانیزاسیون زیر بخش زراعت، ۳۶۰ میلیارد تومان حوزه باغبانی، ۱۸۰ میلیارد تومان دام و طیور، حدود ۹۰ میلیارد تومان شیلات، ۵۴ میلیارد تومان گیاهان دارویی، ۱۸ میلیارد تومان جنگل و مرتع و ۷۲ میلیارد تومان به مکانیزاسیون در حوزه گلخانهها تخصیص مییابد.
وی با بیان این که در سال گذشته بیش از ۱۵۲۰ میلیارد تومان منابع اعتباری به صورت تسهیلات در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی جذب شده، سرمایه گذاری در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی را در سال ۹۷ نسبت به پنج سال قبل از آن بی نظیر خواند.
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی ادامه داد: سال ۹۷ با آوردههای کشاورزان و جذب تسهیلات ۱۵۲۰ میلیارد تومانی حدود ۲۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری در بخش مکانیزاسیون کشاورزی صورت گرفت.
وی در ادامه افزود: امسال شاخصهای مکانیزاسیون کشاورزی ارتقا و ضریب مکانیزاسیون کشاورزی ۱۲ صدم اسب بخار در هکتار اضافه شود.
عباسی در پایان تصریح کرد: طبق برنامه ششم توسعه ضریب مکانیزاسیون کشاورزی تا پایان این برنامه باید به ۲.۱ اسب بخار در هکتار برسد.
انتهای پیام/