وی با اشاره به اینکه پتروشیمی تبریز زمینههای بسیاری برای توسعه دارد، افزود: بعضی از مجتمعهای تولیدی پس از چند سال دچار روزمرگی میشوند، اما این مجتمع را سازمانی زنده دیدم که با تعریف هشت پروژه توسعهای، روح تازهای به سیستم تزریق و آن را پویا کرده است.
بیشتر بخوانید: ممنوعیت صادرات نفت ایران اوپک را هم زیر سوال میبرد/ جایگزینی برای نفت ایران در پالایشگاههای جهان وجود ندارد
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: امیدوارم پتروشیمی تبریز مطابق با برنامهریزی صورت گرفته در افق ۱۴۰۱ به دستاوردهای تعیینشده و ظرفیت تولید یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن محصول برسد.
محمدی درباره مجتمعهای خوراک مایع پتروشیمی گفت: جذابیت سودآوری پتروشیمیهای با خوراک نفتا در سالهای نخست با چالش همراه است، اما به لحاظ نوع خوراک، تنوع محصول دارند که کاملترین الگوی آن پتروشیمی اراک با ۳۰ محصول متنوع است و پس از آن پتروشیمی تبریز قرار دارد.
وی اظهار کرد: شرکت ملی صنایع پتروشیمی وظیفه خود میداند تا در رفع چالشهای تامین خوراک همکاری کند و از مدیریت طرحها و بخش تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی خواست تا در حل چالشهای پتروشیمی تبریز این مجموعه را همراهی کنند تا ضمن تولید ایمن، گامهای بزرگی برای توسعه صنعت پتروشیمی برداشته شود.
سیاوش درفشی، مدیرعامل پتروشیمی تبریز نیز در این نشست درباره تولید این شرکت در سال ۹۷ گفت: با وجود مشکلات توانستیم با تولید ۸۶۸ هزار تن محصول، روند صعودی نسبت به پارسال داشته باشیم، محصولات این شرکت ۵۰ درصد برای تامین نیاز داخل اختصاص مییابد و ۵۰ درصد صرف صادرات به ۳۶ کشور جهان میشود.
انتهای پیام/