وی با اشاره بر دستاورد حضور در مسابقات ملی مهارت گفت: کلیدیترین موضوع در این حوزه فرهنگی است. واقعیت این است که به ارتقای فرهنگ جامعه در حوزه مهارت و کارکاههای دانشبنیان در این سفرها میتوان دست یافت. در این مسابقات میکوشیم تا کار فرهنگی را در بحث کار و مهارت گسترش دهیم.
رئیس سازمان فنی و حرفهای افزود: این مسابقات یک نظام مسابقات جهانی است که میتواند نظام ارزیابی صلاحیت را در جامعه ما تقویت کند.
پاکسرشت بیان کرد: علاوه بر مسابقات ملی، یکسری مسابقات آزاد مهارت هم توسط سازمان فنی و حرفهای برنامهریزی شده است.
رئیس سازمان فنی و حرفهای گفت: ایران از سال ۵۴ به عضویت سازمان جهانی مهارت درآمد و از همان زمان سه دوره در مسابقات شرکت کردیم و برای مدتی یک وقفه به وجود آمد، اما اکنون هجدهمین دورهای است که در چهل و پنجمین دوره مسابقات ملی مهارت شرکت داریم.
وی با اشاره به انتخاب ۳۰ نفر از نخبگان مهارتی برای شرکت در این مسابقات در روسیه گفت: از بین این نخبگان یک هیئت ۱۱ نفره برای اعزام، انتخاب خواهد شد.
پاکسرشت بیان کرد: مدیریت هزینهها برای سازمانفنی و حرفهای اهمیت زیادی دارد، اما این مسابقات در تمام دنیا یک مسابقه ملی محسوب میشود،
رئیس سازمان فنی و حرفهای ادامه داد: در کشور ما تنها سازمان فنی و حرفهای و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در آن نقش دارند. امیدواریم در آینده نهادهای مرتبط و صنایع مهم در این پروژه وارد شوند.
پاکسرشت با اشاره بر لزوم عضویت بر سازمان جهانی مهارت گفت: متاسفانه این عدم عضویت برای ما مسالهساز شده است و باید در این راستا نیز اقدامات لازم را انجام دهیم.
انتهای پیام/